Zadovoljna.si
Potrebnica

Brane, pomagaj!

Tako sem 'potrebna'

Brane Kastelic
20. 11. 2012 13.08
3

Pozdravljeni, s fantom sva že več kot dve leti skupaj in imava problem. Ne morem se sprostiti med seksom, čeprav vseeno uživam, a bi rada doživela, da mi pride med seksom, ker menim, da potem ne bom več tako potrebna. Če se samozadovoljujem, mi vedno pride. Če me gleda fant, pa imam občutek sramu in zelo dolgo traja, preden mi pride. S fantom sva poskusila oralni seks, s prsti in z vibratorjem, a vedno neuspešno. Kaj naj naredim? Prosim, pomagaj! Potrebnica

Potrebnica
PotrebnicaFOTO: iStockphoto

Pozdravljena, Potrebnica! Najprej to, Potrebnica: čisto nič ni narobe s tem, da si tako potrebna. Moški imamo radi ... potrebnice. To, da si potrebna, ni nujno povezano s tem, da ti ne pride med občevanjem. Vsekakor nekaj ne delata prav, če ti, čeprav ti vedno pride med samozadovoljevanjem, po dveh letih še vedno ne pride med občevanjem. Najprej se boš morala znebiti tega sramu, ki ga omenjaš: očitno je del problema, če takrat, ko te med samozadovoljevanjem gleda, zelo dolgo traja, da ti pride. Kako? Večkrat se samozadovoljuj pred njim. Glede izmikajočega orgazma med občevanjem pa: morda je narobe samo to, da se veliko preveč obremenjujeta s tem. Morda kaj drugega. Ker sem o tem že razmeroma veliko napisal, te prosim, da prebereš dosedanja vprašanja in odgovore o tej temi, tudi tega spodaj, ki sva ga napisala s Petro. Morda boš v njih našla, kar potrebuješ, da ti bo vendarle ... prišlo. Že napisanemu in povedanemu bi vseeno dodal nekaj pomembnega, kar sem sicer že omenjal, vendar morda premalo poudarjal. Naš glavni spolni organ ni med nogama, ampak med ušesi. Če odhajata v posteljo z zelo jasnim ciljem – da bo tebi prišlo – je to brezzvezno. In moteče. To, kar seks naredi čudovit, so želja, poželenje, pohota, vroče misli, različne male priprave, od hlačk, ki si jih oblečeš, da bi jih potem slekla (ali pa tudi ne), do "pokvarjenega" sporočila dragemu, na primer, da se ti tako fu..., da se ti po malem meša. Tudi to, kar se dogaja v glavi, je predigra, zelo pomembna predigra, in ustvarja tisto pravo napetost, ki bo olajšala pot do orgazma. Obremenjevanje z orgazmom ustvarja nepravo napetost, ki je ravno nasprotno ovira do orgazma. Po dveh letih neuspešnih poskusov se bosta morda morala vrniti na začetek in začasno "pozabiti" na občevanje in nekaj časa početi vse drugo. Potrebnica, upam, da boš tudi potem, ko boš dosegla cilj, ostala zvesta svojemu vzdevku.

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375