Zadovoljna.si
On

Brane, pomagaj!

Tip se najrajši oblečen le drgne ob mene

Brane Kastelic
29. 06. 2012 12.59
1

Pozdravljen Brane! Pred nekaj meseci sem spoznala moškega, oba sva stara okoli 40. Sva samska, on je ločen, pravi da si resne veze ne želi. Vem, da je imel ogromno žensk (nekaj mi je povedal sam, precej sem slišala od drugih), vendar so njegovi "prijemi" pri seksu zelo nenavadni. Med nama je veliko dotikanja, objemanja, crkljanja, vendar ko je potrebno iti v akcijo, pa nič več ne kapiram, zlasti zaradi njegovega slovesa velikega j*****. Tip se najrajši oblečen le drgne ob mene, dokler mi ne pride, velikokrat potem sploh ne seksava, nimam niti občutka, da se on vzburi. O tem sva govorila, vendar je rekel, da je njemu važno, da mene zadovolji, sam pa se kontrolira??!!! Le redko res seksava in še to skoraj vedno na mojo iniciativo, nobene romantike, predigre, samo porivanje. Sama vedno doživim orgazem, on pa pravi, da se kontrlira in mu ga potem vedno moram obdelat oralno, da mu pride. Se ne poljublja, odzove pa se če mu jaz dam poljub na usta. Še bolj noro je pa to, da se mojih prsi dotika le preko oblačil, golih pa ne. Zadnjič sem mu sama dala roko na prsi, vendar me je začel vleči za bradavice, tolči po obrazu (rahlo), govoriti opolzko, haha, zdelo se mi je kot, da igram v nekem porniču. Med crkljanjem mu grem velikokrat z roko v hlače, vendar ga to ne vzburi in sam niti ne da pobude, da bi nadaljevala. Nazadnje mi je celo rekel, da ni razpoložen za seks, da je obremenjen, itd. To me je kar vznemirilo, saj ne morem verjeti, da mi je to rekel tip, ki je enkrat sam izjavil, da je zasvojen s seksom. Ker je bil s toliko ženskami, se mu ne da več niti seksati ( njegove besede). Ne kapiram in ne verjamem. Mi lahko prosim pomagaš razumeti kaj hudiča se gre ta tip? Lp, Ana

On
OnFOTO:

Pozdravljena Ana! Kje si pa to ...  to ogromno moško zmedo našla? Si ga kupila na razprodaji slabe pornografije? Če je ta tip imel veliko žensk, sem jaz papež ali vsaj kardinal. Če jih je res imel, jih je imel bolj malo časa, ker je to, kar počne in kot počne in kar govori tako zmedeno in kaotično, da ga ne bi nobena prav dolgo prenašala.
Veliko je moških, ki si želijo žensko kot si ti - ograzmično žensko z zdravim apetitom po seksu, ki je urejen in organiziran tako kot se šika. Res je, da se tu in tam prileže tudi kaotični hitri daj dam seks, vendar ni boljšega kot je goli seks v postelji, ki poteka po utečenih “pravilih igre”. Vse to, kar on dela s teboj in ti govori, kaže na veliko zmedo v njegovem odnosu do seksa in do žensk, ki ne more biti od včeraj. Čisto pravi seks čudak je.
Od tega, kar blebeče, mi je najbolj sumljivo to o “kontroliranju” in to, da je “bil s toliko ženskami, da se mu ne da več niti seksati”. Očitno ima neke vrste problem z doživljanjem orgazma, ki ga prikriva z verbalnimi traparijami. Se boji, da bi mu prehitro prišlo, če bi imel “normalen” seks? Ali se boji, da bo izgubil erekcijo? Intenzivno porivanje, ki ga omenjaš, je lahko znamenje tega, da se boji izgube erekcije ali tega, da hoče prikriti nekaj, kar se ne da prikriti: šibko erekcijo. Mu dobro ali samo na pol stoji? Se mu vmes mehča? To veš ti, Ana. To, kar vem jaz pa je, da se ga moraš čimprej iznebiti.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416