Zadovoljna.si
Ujeta med dvema ljubimcema

Brane, pomagaj!

Ujeta med dvema ljubimcema!

Brane Kastelic
10. 07. 2014 09.29
41

Lep pozdrav, Brane. Kako si kaj? No, da ti povem mojo situacijo. Stara sem 25 let in imam 2 ljubimca. S prvim sem že od mojega 20 leta, z njim vztrajam zaradi njegove strasti. Oba sva si na jasnem, da je to samo seks, seksi besede in nama gre res res odlično v postelji. Vse si lahko poveva, ve tudi za drugega in ga to ne moti. Če njega ne moti, potem tudi mene ne moti. Večkrat sem že želela prekiniti z njim, pa me je vedno znova prepričal v obratno. Vsi ti Facebook, sms, vroči pogovori me tako vzburjajo, da samo, ko pomislim nanj, postanem mokra. Da ne govorim o pravem seksu ... Uh:) No, potem je pa tukaj še drugi. Z njim vztrajam že leto in pol. Ne ve za nobenega drugega. V seksu se tudi odlično ujameva, ampak mu manjka malo več strasti. Seveda se potrudim, da se zares zares sprosti. Super fant je in vedno bolj mi je tudi osebnostno všeč. Slišiva oziroma dobivava se na 14 dni. To je zame absolutno premalo. Fant mi postaja vedno bolj všeč, saj se poleg v postelji tudi karakterno zelo ujameva, ampak pozornost mi nameni samo takrat, ko se njemu zahoče in ne takrat, ko meni paše. Na začetku najine avanture sem mu povedala, da če bo imel vmes resno zvezo, naj mi pove, ker v tem primeru bova prekinila. Malo kasneje sem izvedela, da je bil v zvezi kratek čas in seveda mi ni povedal. Od takrat je samo z mano. Tudi povedala sem mu že, da naj me ne kliče več, če misli, da se bova dobivala samo takrat, ko on želi. Res mi ni jasno, zakaj se mi še vedno upira. Večkrat si rečem, da bom pustila in začela znova z enim novim, ampak res res uživam z njima. Kaj ti misliš, Brane? Naj pustim vse skupaj ali vztrajam, dokler traja? Lep pozdrav, FP

Ujeta med dvema ljubimcema
Ujeta med dvema ljubimcemaFOTO: Profimedia

Lepo pozdravljena, FP! Jaz sem dobro ... Pa ti? Čeprav ti dobrega seksa, ki ga imaš očitno zelo rada (pohvaljena!), ne manjka, s svojo »situacijo« kot ena izmed stranic seks trikotnika, v katerem sta dva moška, očitno nisi zares zadovoljna. Mislim, da vem, kaj te moti in zakaj se sprašuješ ali naj vztrajaš dokler bo trajalo ali pa pustiš vse skupaj in začneš znova z enim novim? Čeprav imaš dva moška, nimaš moškega, bolje rečeno nimaš partnerja, s katerim bi delila kaj drugega kot posteljne užitke. Moti te to, da te imata oba, drugi nič manj kot prvi, ki je pri tem očitno bolj iskren, izključno samo za seks, seks in seks in za nič drugega ... Ne razumem zakaj ti je ta drugi, s katerim seksaš eno leto in pol »osebnostno« všeč in zakaj misliš, da je super fant. Mislim ... tip seksa s teboj samo enkrat na štirinajst dni in samo takrat, ko si on zaželi seksa s teboj (ne pa tebe, da ne bo pomote). Hkrati ti je prikrival kratko razmerje z drugo (ne razumem sicer, zakaj si mu to tako zelo zamerila glede na svojo trikotno »situacijo«). Zakaj si tako zelo prepričana, da zdaj seksa samo s teboj oziroma da trinajst vmesnih dni med dvema seksoma s teboj, ne seksa s kakšno drugo/drugimi. Ker mu manjka »malo več strasti«? Meni je jasno, zakaj se ti še vedno »upira«. Ker te ima samo za seks, ti pa se slepiš, če misliš, da ima s teboj kakšne druge cilje. Če bi jih imel, bi že vedela zanje. Seks, posebej dober, je zelo pomemben, vendar ... Draga FB, jaz ti ne bom svetoval ne tega, da ostaneš v tem trikotniku, ker z njima »res res uživaš« (mislim, da je to sicer bolj povezano s teboj, kot z njima, in da bi res res uživala z vsakim kolikor toliko dobrim ljubimcem), ne tega, da prekineš z obema in začneš znova, z enim moškim, vendar. .. in to je velik vendar, se sprašujem, kaj vse si v zadnjih petih letih, odkar imaš tega prvega seks prijatelja (prepričan sem, da si pri dvajsetih, ko se je začelo pričakovala in želela veliko več kot samo seks in da si se s tem sčasoma sprijaznila, ker nisi imela izbire, ampak samo upanje, da se bo iz seksa razvilo kaj več), ki si mu po treh letih in pol dodala drugega seks prijatelja, zamudila? Zelo verjetno tudi kakšno veliko ljubezen, v kateri bi z enim tipom imela še več še boljšega seksa kot ga imaš s tema dvema seks prijateljema (beri: izkoriščevalcema), ki ti ne nudita nič drugega. Zamudila si tudi vse lepo, kar sodi zraven k veliki ljubezni, in vse, kar sodi k tvojim mladim letom. Problem vidim tudi v tem, da se boš oziroma si se že navadila tega nenavadnega, vsaj za tvoja leta, življenja, omejenega na spolne užitke. Dalj časa ko bo trajalo, težje se ga bo odvaditi, in težje se boš, ko bo ta trikotnik prejkoslej razpadel, vživela v tvojih letih zaželjeno ljubezensko-seksualno življenje. Sklepaj in ukrepaj sama!
 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493