Zadovoljna.si
Seks s kolegom

Brane, pomagaj!

Včasih v službi seksam kar med malico, s kolegom

Brane Kastelic
18. 09. 2012 11.19
33

Živijo, Brane, nisem romantik, kar se tiče seksa. Zame bi bil idealen seks vsak dan 5 minut intenzivnega nabijanja. Lahko tudi večkrat na dan. Pri takem tempu mi tudi pride s porivanjem. Najraje preskočim poljubljanje in vse to božanje (že odkar sem aktivna na tem področju). In hvala "dobrim prijateljem", da vskočijo. Včasih me je treba potešiti tudi med službeno malico, ker pa mož dela na drugem koncu države, pokličem kolega, ki rad pomaga v stiski. Hahaha! Mož ne strada seksa, vendar nimam dovolj. Saj ne da ne bi uživala v predigri, pride mi, a tistega potešenja ne čutim. Povej, Brane, se ne znam sprostiti ali pač rada hitro seksam!? Ta hitra

Seks s kolegom
Seks s kolegomFOTO:

Tahitra! Pa ti si idealna ženska ... za veliko moških, za katere je idealen seks »5 minut intenzivnega nabijanja«, ki jih spominjajo na rokodelske čase. Ženske ste zelo različne tudi v postelji: nekatere potrebujete dolgo predigro, nekatere kratko, nekatere je ne potrebujete. Tem zadnjim že nekaj let nekateri radi rečejo »Čehinje«. Že vse od izida raziskave, ki je pokazala, da večina Čehinj za orgazem ne potrebuje predigre, ampak samo, če se prav spomnim, 12 minut poštenega občevanja. V to kategorijo sodi tudi intenzivno nabijanje, ki včasih zapaše tudi seks romantikom. Praktično je tudi, kadar ni veliko časa (»kvikiji«). Nič ni narobe s tem, da ti sicer uživaš v predigri, pravo potešitev pa doživiš med intenzivnim nabijanjem. Ni vas malo takih.
Tvoj problem ni športni seks, ampak športni odnos do seksa, ki ga očitno potrebuješ več, kot ti ga lahko nudi mož. Posebej zato, ker je na drugem koncu države. Pravzaprav ti tudi športni odnos do seksa ne povzroča problemov, če sodim po tistem »hahaha« po medmaličnem seksu s kolegom, ki rad pomaga v stiski (mimogrede: kam pa hodiš na malico?). In če sodim po dobrih prijateljih, ki vskočijo, kadar se ti intenzivno nabija. Draga Tahitra, da se ti ne bi znala sprostiti? Pa ti si verjetno ena izmed najbolj sproščenih žensk. Tudi v tako imenovanem moralnem oziru. Morala je seveda nekaj zelo osebnega. Če ti nimaš problemov s tem, da ima tvoj mož kapitalske rogove, in ne pomisliš na to, kako bi ga prizadela, če bi to izvedel, potem ... mirno intenzivno nabijaj še naprej. Po drugi strani pa: misliš, da bi lahko intenzivno nabijala samo z možem, če bi bila skupaj vsak dan? Ne vsiljujem, samo vprašam.

 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399