Zadovoljna.si
Mišičnjak

Brane, pomagaj!

Všeč so mi divji, mišičasti, pravi dedci

Brane Kastelic
03. 08. 2012 16.33
25

Zdravo, Brane! Stara sem 22 in moram ti povedat, da si prva oseba, s katero sem sklenila spregovorit o tem, moj ''problem'' je namreč to, da začnem (ne dobesedno) noret, ko vidim obritega in ''nabitega'' moškega! To je za mene neprecenljivo, v meni pa se dogaja še meni neznano kaj. V glavnem, ko vidim kakega res hudega, si začnem kar podzavestno predstavljati intimnost s to osebo, tega najbolj ne maram, ampak kar zgodi se! Zraven tega, pa ne bom rekla, da me vzburijo, ampak v meni prebudijo nekaj zaporniki, tisti mišičasti v pravem pomenu besede zaporniki. Ne vem, a mi res ne morejo biti všeč vsaj približno normalni? Prosim, svetuj, ker imaš na druga vprašanja res konkretne, prave odgovore! Lp Anči

Mišičnjak
MišičnjakFOTO:

Zdravo, Anči! Že sama veš, da v bistvu nimaš problema, saj si problem dala v narekovaja. Različni ljudje imamo različne seksualne fantazije in nas privlačijo različni ljudje. Tebe obriti (domnevam, da misliš na obrite glave ...) in nabiti, mišičasti moški. Mišičasti moški so od nekdaj privlačili številne ženske. Verjetno kar veliko večino. Obriti pa ... hmmm ..., njim je zgodovinsko uslugo naredil teniški igralec Andre Agassi, ko se je sprijaznil s svojo plešavostjo, jo prenehal skrivati s kapami, si obril glavo in ... nenadoma so tudi moški z obritimi glavami postali seksi. Tudi zaporniki, vsaj v filmih, so ponavadi mišičasti. Mnogi imajo obrite glave. Morda pa te podzavestno privlači tudi misel na to, da so seksualno sestradani moški ... Nekatere ženske uresničijo to fantazijo, saj so afere med zaporniki in paznicami ali drugimi ženskami, ki delajo v zapornih, razmeroma pogoste.
Meje med »normalnim« in »nenormalnim«, ko gre za seksualno fantazijo, so zabrisane. Nekatere izmed najbolj razširjenih ženskih seksualnih fantazij so na primer izzivalno slačenje (striptiz) pred veliko skupino moških, nastopanje v porničih, seks na javnih krajih, seks s popolnim neznancem, celo to, da jo moški na silo vzame (dogaja se celo v saharinskih ljubezenskih romanih).
Zato, Anči, ti kar lepo uživaj v svojem povsem »normalnem problemu«. Najbolj fajn bi seveda bilo, če bi se zaljubila v kakšnega mišičastega lepotca z obrito glavo. In on vate.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368