Zadovoljna.si
Zaupne besede

Brane, pomagaj!

Zakaj mi 'pride' prehitro?

Brane Kastelic
17. 05. 2012 15.17
1

Brane, zanima me zakaj mi vedno, ko sva s punco skupaj in sva pri predigri, prehitro pride.Lp Miha

Zaupne besede
Zaupne besede FOTO:

Miha, pa smo spet tam, pri tako imenovanem prezgodnjem izlivu, o katerem, sodeč po dosedanjih komentarjih pri podobnih vprašanjih, presenetljivo veliko moških zelo veliko ve. Glej – večini mladih neizkušenih fantov se to dogaja. Nekateri se hitreje, drugi počasneje utrdijo. Ne vem, koliko si star, ne vem, koliko časa sta že s punco skupaj, ne vem, koliko časa že imata predigro, ali kakšna je ta predigra in ne vem, koliko “prehiter” si. Poskusita (čim) večkrat zapored. Če boš dosegal vse boljše čase – zdržal vse dalj časa – bo tvoj problem kmalu minil. Kot sem že napisal, če je vse drugo v redu, bi moral biti po štirih do šestih tednih intenzivnega “prihajanja” zadovoljen s svojimi časi. Če se imata s punco zelo rada, bo rada sodelovala, in počakala, da boš postal morda celo maratonec.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416