Zadovoljna.si
Najstniška ljubezen

Brane, pomagaj!

Ne morem se mu odpovedati ...

Brane Kastelic
04. 09. 2012 09.25
8

Z Jako sva bila nekoč zelo dobra prijatelja. Vsak dan sva govorila po msn-ju ali si stalno komentirala stanja, slike in ostalo na Facebooku. Zmeraj sem imela občutek, da sem mu všeč, dokler ni kar naenkrat bil v razmerju s Klaro. Ampak midva sva ostala tako dobra prijatelja še naprej. Novo leto smo preživel skupaj v eni koči in takrat sva z Jakom preživela zelo veliko časa skupaj, zato je Klara mislila, da jo je prevaral z mano, in ga je pustila. Od takrat sva spet vsak dan govorila po msn-ju in povedal mi je vse, kar se je zgodilo med njima s Klaro. Čez kakšen teden, ko sta se onadva razšla, sva midva "zasrala". No in od takrat naprej gre samo še vse navzdol. Nisva se več tolikokrat slišala na msn-ju, ampak poljubljala sva se pa ob vsaki priliki. Seveda sem se počasi zaljubila vanj. Čez pol leta je spet začel nekaj letati za bivšo, zato sem ga popolnoma odpisala. Izbrisala sem ga s Facebooka, tudi ko sva se srečala, mu nisem rekla besede. Čez en mesec me je dodal nazaj za Facebook prijateljico in mi ves čas nekaj komentiral, ko pa smo bili zunaj, sva bila vedno skupaj. In spet sem nekaj začutila do njega in on se je tega zelo dobro zavedal. Čez pol leta sem ga vprašala, ali imam sploh kaj šans pri njem oziroma ali bova kdaj lahko par, in mi je odgovoril, da zdaj zagotovo ne, lahko pa čez nekaj časa. In zdaj je ponovno s svojo bivšo. Odpovedal se je žurom in pijači, čeprav je prej vsak vikend in tudi kdaj med tednom žural. Z njo pa je skupaj vsak dan in sploh nimata več stikov s prijatelji. Tako je, kot da bi bila poročena. Ampak jaz se njemu ne morem odpovedati! Vedno, ko se vidiva, mi da kakšen kompliment (čeprav se vidiva enkrat na dva meseca), prav tako mi nameni najlepši pogled. Res bi lahko imela vsakega tretjega, ki pride mimo mene, za fanta, vendar nočem, saj še vedno nekaj čutim do Jake. Povej mi, kako naj ga pozabim? Zakaj mi še vedno dela stvari, ki so mi všeč? Kot da ne bi želel, da ga pozabim ...

Najstniška ljubezen
Najstniška ljubezenFOTO:

Nepodpisana! Mislim, da si "Neznanka", ki si na novo in nekoliko drugače opisala svoj problem, in da sem ti že odgovoril/svetoval kaj in kako. To sklepam po uporabi besede "zasrala" (k smo bli skupej zunej sva zmerej zasrala ...). Glej(te) odgovor/nasvet – TUKAJ.

Če se motim, mi še enkrat piši. Prav?

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478