Zadovoljna.si
Zrela ženska

Brane, pomagaj!

Zakaj moški ne upajo med rjuhe z zrelo gospo?!

Brane Kastelic
07. 12. 2012 11.40
9

Pozdravljen! Sem ženska srednjih let, tik pred "okroglim" rojstnim dnem. Zadnje leto živim sama in ugotavljam, da mi nekaj manjka. Imam občutek, da si moški enostavno ne upajo peljati v posteljo ženske, ki ve, kaj hoče. Ne mislim se spet vezati, hočem samo seks – tega pa moški nočejo razumeti. Kako naj ženska moškemu dopove, da ne mara daril, kofetkanja, držanja za roko in podobnih stvari? Da noče, da ji vsak dan teži po telefonu in opreza za njo? Da hoče samo posteljne užitke in nič drugega! Lep pozdrav, ena gospa

Zrela ženska
Zrela ženskaFOTO: iStockphoto

Pozdravljena ena (petdesetletna?) gospa! Življenje brez stalnega moškega ima gotovo svoje pluse, če je to eden tistih moških, ki je doma tako redoljuben, kot je v hotelski sobi, med prehranjevanjem pa misli, da je v restavraciji. Ima pa tudi svoje minuse. Največji je ta, ki ga po zadnjem letu, odkar živiš sama, občutiš tudi ti: nimaš "ga" na dosegu roke, kadar si ga poželiš. Manjka ti seks. Veliko ženskam pa tam okrog petdesetega leta spet (kot pri tridesetih) tako zelo paše veliko seksa. Reden seks ali seks, ki je vedno na dosegu ... (veva česa), je draga ena gospa pri moških glavni razlog, da se odločijo za skupno življenje in pristanejo na vse njegove minuse. Mnogi so ali bi bili zelo veseli ženske kot si ti, h kateri bi redno hodili samo na seks. Ti sicer praviš, da moškim ne moreš dopovedati, da te ne zanima nič drugega kot seks ... Posteljni užitki in nič drugega ... Hmm ... Vsaj delno ste za to krive ženske. Tisti del žensk, ki kritizira moške, ki jih zanima samo seks, oziroma moške, ki pridejo na seks in grejo in nikoli ne ostanejo niti čez noč. Večina teh žensk se pritožuje in bi rade velik del tega, česar ti menda ne maraš, in več od tega. Občutek imam, da imaš za seboj nekaj slabih izkušenj ali celo samo eno slabo izkušnjo z očitno ljubosumnim moškim, ki ti je težil po telefonu in oprezal za teboj, in da po tem sklepaš, da moški nočejo razumeti, da hočeš samo seks. Takih moških, ki si želijo samo seks, je na tone ... Si tako zelo dobra v postelji, da zato hočejo več in nočejo, da bi s kom drugim!? Kaj pa tvoja trditev, da si moški enostavno ne upajo peljati v posteljo ženske, ki ve kaj hoče? Ja, gotovo so taki moški, ki so v postelji raje učitelji kot vajenci, pa tudi moški, ki se ne upajo peljati v posteljo ženske, ki ve, kaj hoče, predvsem pa ni malo moških, ki so preveč komot, da bi se "mučili" s posebej zahtevnimi ženskami. Takole bom rekel, ena gospa: tega, da veš, kaj hočeš, ti ni treba obešati na veliki zvon, ker mnogo moških to razume kot agresivnost, večina moških pa ne mara agresivnih žensk ne zunaj postelje ne v postelji. Zato ti tudi v postelji ni treba takoj pokazati vsega, kar znaš ... Mislim, da precej pretiravaš, ko praviš, da se ne misliš vezati. Nikoli več? Saj veš, da se zarečenega kruha največ poje. Ko se bo pojavil tapravi s tapravim ... In ko ne boš hotela, da bi sukal še s kakšno drugo kot s teboj, si utegneš hitro premisliti. V nobenem primeru pa ne bi smela imeti težav pri iskanju moških, ki bi razumeli, da si od njih želiš samo ... (veva koga ali česa). Malo bolj diplomatsko nastopaj, pa bo vse v najlepšem redu.
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314