Zadovoljna.si
bad boy

Brane, pomagaj!

Zaljubljena v popolnega 'kretena'!

Brane Kastelic
31. 07. 2013 08.30
16

Živjo, Brane! Zaljubila sem se ... a na žalost v popolnega kretena. Vedno sem si govorila, da v njega se pa res nikoli ne bom. Ko sva sama, je do mene prijazen, pravi 'gentleman', ljubek in nežen, v družbi pa se popolnoma spremeni. Nikoli mi ni bil všeč, saj ga predobro poznam, že skoraj vse življenje. Potem pa sva se ga poleti skupaj napila in preživela noro noč z dvema urama noro dobrega seksa. Čeprav je 'bad guy' in ima za sabo ogromno 'ženske kilometrine', pa se je zgodilo enkrat, dvakrat, trikrat ... In ni mi žal! Sploh zato, ker z menoj med seksom nikoli ni ravnal kot s kosom mesa, temveč kot z žensko. Nato me je začel lepo gledati, me poljubljal (čeprav tega ne mara), me večkrat ogovarjal in se z mano pogovarjal tudi v družbi. In tako sem se zaljubila v njegove božanske modre oči. Žalostna sem, ker iz tega nikoli ne bo nič več in ker piše tudi mojim prijateljicam, ki ne vedno za moje dobivanje z njim. Ali lahko ženska spremeni popolnega 'jebača' v moškega s čustvi? Ne vem, kaj naj naredim. Čisto sem zmedena. Prosim, pomagaj mi. Evelyn

bad boy
bad boyFOTO: Profimedia

Živjo, Evelyn! Kratek odgovor je: NE! Ženska ne more spremeniti takšnega tipa kot je tale tvoj 'bad guy', ki mu ti praviš tudi ... kreten. O tem sem nedavno napisal kolumno, ki jo bom na kratko povzel, ker vsebuje podroben pogled na tvoja vprašanja. Pisal sem o tem, da lepa dekleta, vsaj številna, ljubijo barabe, ali vsaj bolj barabinske fante in moške. Raje in najraje imajo take, ki so na slabem glasu. Zveni nerazumno in nepošteno, vendar imajo številna dekleta in ženske poštene in 'fajn' fante za dolgočasne in predvidljive. Moške barabe jih ne privlačijo zato, ker si želijo težav, ampak zaradi vsega, kar poosebljajo. Moške barabe ponavadi živijo po svojih pravilih igre, uresničujejo svoje želje, živijo drugače kot večina, ki ni dovolj pogumna za to in so poredni tudi na ljubezensko-seksualnih frontah, na katerih se radi podajajo v čim več bitk. Biti z njimi je zanimivo in vznemirljivo, nikoli dolgočasno in ponuja vtis pobega iz sive stvarnosti v barvito avanturistično življenje. Privlačijo jih nepredvidljivost, drame, vzponi in padci. Naravni instinkti in evolucija usmerjajo ženske proti tako imenovanim dominantnim alfa moškim, in barabe ponavadi sodijo med te moške. Z drugimi besedami: narava jim je naklonjena, postavila se je na njihovo stran. Poleg tega ni res, da imajo samo moški radi lov. Tudi ženske ga imajo rade, moške barabe pa ni lahko uloviti, ker rade bežijo (najraje h kakšni drugi), to pa je izziv, ki se mu številne ženske ne morejo upreti. Je že tako: mnogi si v življenju – poleg prepovedanega - najbolj želijo tistega, česar ne morejo imeti. Ironično je, da se ženske, če jim uspe končati z bolj barabinskimi, nepredvidljivimi, celo pomalem nevarnimi dominantnimi moškimi barabini, ki jim pripisujejo visoke seksualne kvalitete in jih veliko težje ulovijo, zelo trudijo te moške spremeniti v točno takšne poštene in 'fajn' fante, ki so se jih branile, ker so jih imele za dolgočasne in predvidljive. To je bil 'itak' podzavesten cilj, saj barabe v ženskah prebudijo neke vrste materinski nagon. Mnoge ženske imajo 'slabe' fante za dobre fante, ki so se pokvarili: ali sami ali pa so jih pokvarile druge ženske in jim je 'popravljanje' neke vrste izziv. Veliko lažje kot popraviti 'ta slabe' fante je pokvariti 'ta dobre'. To je to. Samo še nekaj, Evelyn: popolni 'jebači' so moški s čustvi, ne brez njih.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471