Zadovoljna.si
Dekle

Brane, pomagaj!

Zaljubljen sem v dekle iz 'kafiča'

Brane Kastelic
30. 07. 2012 13.26
3

Lep pozdrav! Jaz bi vas prosil za en nasvet. Večkrat zahajam v nek kafič, kjer je večkrat prisotna ena punca, ki mi je zelo všeč in bi jo rad spoznal. Zanima me prvi korak, sicer nimam s puncami težav, ampak nikoli še nisem osvajal punc po kafičih. Hvala za odgovor! Igor

Dekle
DekleFOTO:

Lep pozdrav, Igor! Prvi korak za osvojitev te ali katere koli gospodične v kafiču ali kjer koli je: ujemi njen pogled! Ko ga boš ujel, se nasmehni (poskusi posnemati moške s fantastičnimi nasmehi, kot sta Tom Cruise ali Brad Pitt). Nasmeh je najmočnejše orožje pri spogledovanju, ki je nujna prva osvajalska poteza. Veš, da se ženske zelo hitro, menda v osmih sekundah, odločijo, ali jim je moški všeč ali ne. To bi moral videti v njenem pogledu. Če te bo lepo pogledala in se tudi sama nasmehnila, boš na pravi poti. Druga poteza je lahko zelo različna. Po nekaj nasmehih, ki prijemljejo, ji lahko samo z odpiranjem ust rečeš: »Ful si mi všeč!« Če se ti bo potem še lepše nasmehnila, stopi k njej, in se predstavi: »Živjo, jaz sem Igor, smem prisesti?« In začni pogovor, pri katerem pa ti čim manj govori in čim več poslušaj (zelo pozorno), saj imajo ženske rade pozorne poslušalce, ne pa gostobesednih moških, ki se hvalijo. Naprej pa seveda veš, kaj in kako, saj praviš, da »s puncami nimaš težav«. Pa sporoči, ali ti je uspelo, prav?
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375