Zadovoljna.si
Zaupne besede

Brane, pomagaj!

Zaljubljena sem v moškega, a raje se poljubljam z žensko

Brane Kastelic
05. 09. 2012 10.37
19

Brane, pozdravljen. Stara sem 19 let in imam že nekaj mesecev fanta (22 let), ki si želi seksa, kar se mi seveda zdi povsem normalno. Problem je, da meni do tega ni (sili me ne, da ne bo pomote). Nisem več devica, nedolžnost sem izgubila pri 15 letih, od takrat sem spala že z nekaj moškimi, pa mi z nobenim ni bilo nič posebnega. Skrbi me, da bo spet tako, zato se izogibam seksu z novim fantom. Enkrat pa sem se poljubljala z žensko in mi je bilo veliko bolje kot kadar koli z moškim, sicer pa me ženske ne privlačijo in nikoli nisem bila zaljubljena v nobeno. Sem morda vseeno lezbijka? Problem je, da sem zaljubljena v svojega fanta in tudi v prejšnje sem bila, samo nekako me ne vzburjajo dovolj! Prosim, pomagaj! Andreja

Zaupne besede
Zaupne besede FOTO:

Andreja, pozdravljena! Naj te povzamem. Pišeš, da imaš že nekaj mesecev fanta, ki kavalirsko čaka na to, da si boš – tako kot on – zaželela seksa, a tebi ni to tega. Ob devištvo si bila pri petnajstih. Spala si "že z nekaj moškimi", a ti z nobenim ni bilo nič posebnega. Edini seksualno vroč spomin imaš na žensko, s katero si se poljubljala. Veliko bolje se ti je bilo poljubljati z njo kot spati “z nekaj moškimi”. Si zaradi vsega tega lezbijka? Ne vem. Morda si. Morda si biseksualna. Morda si vseeno heteroseksualna in je bila ta izkušnja z žensko samo posledica zelo posebnega trenutka. Je prijateljica? Kadar se to zgodi heteroseksualnim ženskam, se največkrat zgodi med zelo dobrimi prijateljicami. Najprej praviš, da nikoli nisi bila zaljubljena v nobeno žensko, kar te spomni na to, da si zaljubljena v sedanjega fanta in da si bila zaljubljena tudi v njegove predhodnike ... Noben pa te ni dovolj vzburjal. Si bila nad seksom z njimi razočarana, ker ni bil nič posebnega (malo verjetno je, da bi bili vsi slabi ljubimci) ali zato, ker te ne privlačijo moško telo, moški objemi in ... penis? Te vzburja pogled na nabrekli penis? Ga imaš rada v rokah, v ustih in med nogama? Ali pa si se v trenutku, ko si to prebrala, skremžila, češ, ne hvala. Te vzburja pogled na golo žensko telo, na prsi, na žensko mednožje? Eden izmed zelo dobrih testov seksualne usmerjenosti sploh ni povezan s spolnimi organi, ampak s poljubljanjem. Se raje poljubljaš s sedanjim fantom, kot si se z žensko, s katero si se poljubljala? O čem so tvoje seks fantazije? Je ženska, s katero si se poljubljala, del teh fantazij? Si kdaj želiš, da bi se spet dobili in nadaljevali, kar sta želeli? Ko si romantična in raznežena ob na primer lepi ljubezenski pesmi, pomisliš na fante ali dekleta? V svojih odgovorih na ta vprašanje boš morda – poudarek je na morda! – našla odgovor, ki ga iščeš. Ni pa nujno. Pravi odgovor boš dobila, če boš šla do konca ... z žensko. Po tem, kar si napisala, mislim, da si biseksualna. Pa tudi da še nikoli doživela zares velike ljubezni, čeprav si napisala, da si bila zaljubljena.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478