Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Brane, pomagaj!

Zaradi nje se je ločil, zdaj ga motijo njeni kilogrami

Brane Kastelic
31. 12. 2018 08.49
3

Pozdravljeni Brane! Prosila bi vas za mnenje, in sicer: spoznala sem moškega, ki ga ljubim, celo ločil se je zaradi mene. Na meni pa ga motijo moji kilogrami, ki jih tudi večkrat omenja. Ljubim ga, a to me vsakič znova prizadene. Ne vem, ali naj v zvezi vztrajam, ali jo končam? Hvala!

Morda pa bi bila v primeru tvojih izgubljenih kilogramov zadovoljna oba, ti in on, in ne samo on.
Morda pa bi bila v primeru tvojih izgubljenih kilogramov zadovoljna oba, ti in on, in ne samo on. FOTO: iStock

Pozdravljena!

Koliko kilogramov ima ta tvoj moški, ki ga ljubiš in ki se je celo ločil zaradi tebe? Jih ima ravno ravno prav? Kako so razporejeni njegovi kilogrami? Je popoln, vitek in tako naprej? Ali zahteva manj kilogramov in vitkost samo pri tebi? Ljubiš ga, a vseeno razmišlja o tem, ali naj vztrajaš ali zaključiš zvezo?

Moški razkrivajo: to so lastnosti, ki jih mora imeti ženska, da bi se z njo poročili
Preberi še
Moški razkrivajo: to so lastnosti, ki jih mora imeti ženska, da bi se z njo poročili

Samo zato, ker večkrat omenja tvoje kilograme? In te s tem prizadane? Ker ne vem, koliko jih imaš (kilogramov), nerad napišem svoje mnenje, vprašal pa bi te: si tudi ti morda želiš biti brez teh kilogramov, ki motijo njega? Navsezadnje se je ta moški, ki ga ljubiš, zaradi tebe ločil (če se je res, kar sploh ni nujno, a ti to bolje veš kot jaz). V povračilo za to, bi se morda v korist vajine skupne prihodnosti, lahko iznebila kakšnega kilograma!?

Morda pa bi bila v primeru tvojih izgubljenih kilogramov zadovoljna oba, ti in on, in ne samo on. Če te vsakič, ko omenja tvoje kilograme, prizadene, to morda sploh ni slaba ideja. Odločitev je seveda tvoja, ne njegova, kaj šele moja.

Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!
Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375