Zadovoljna.si
Seksi ritka

Brane, pomagaj!

Zdrahe glede 'luknje med nogami'

Brane Kastelic
06. 11. 2013 14.17
19

Brane, pozdravljen! Moje vprašanje se nanaša na stereotip, ki kroži med moškimi (morda tudi ljubosumnimi, zavistnimi ženskami), in sicer me zanima, zakaj moški mislijo, da so ženske z 'luknjo med nogama' dale 'čez' ogromno moških? Tega enostavno ne razumem ... Kolikor so mene učili v šoli in kolikor poznam žensko telo ter njegovo zgradbo, je ta 'luknja' predvsem odvisna od tega, kakšne oblike so ženska stegna in zadnjica, od tega, koliko telovadi, menda pa tudi od genov. Vem, da nekatere lahko vsak dan delajo vaje za zadnjico in stegna kot nore, pa ne bodo imele te 'luknje'. Še najbolj pa me jezi to, da ne glede na to, ali ima ženska popolno postavo in seksi telo, na podlagi te 'luknje' postane cipa, kurba in podobno. Zakaj?! Od kod jim to? A res ne morejo enostavno pohvaliti dobre ritke, namesto da jo vlačijo po zobeh? In ne, ne dajem svojih golih fotografij na Facebook, da bi me zato to motilo. Samo pač bedasto mi je tako mišljenje, ki nima blage veze s spolnostjo ženske. Vem, da to vprašanje nima veze z mojo spolnostjo ali drugimi problemi, a me resnično zanima tvoje mnenje o tej zadevi. Hvala in lep pozdrav! punčka

Seksi ritka
Seksi ritkaFOTO: iStockphoto

Pozdravljena, punčka! Najprej si me povsem zmedla s to 'luknjo med nogama' oziroma s kritičnim mnenjem moških, da so ženske z luknjo med nogama dale 'čez' ogromno moških. Potem pa še s svojim mnenjem, da je luknja med nogama odvisna od tega, kake oblike so ženska stegna in rit in tako naprej in – spet – trditvijo drugih, da ženska na podlagi te luknje postane cipa, kurba itd. Potem pa sem le pogledal fotografije, katerih spletne naslove si dodala v pismu, ki si mi ga poslala, in mi je bilo povsem jasno, katero 'luknjo' imaš v mislih. Priznam, punčka, da nisem vedel oziroma, da še nisem slišal te neobutalske teorije, ki je seveda kapitalna neumnost. Ženski, pa tudi moškemu, se nikjer na telesu ne pozna, da sta imela veliko seksualnih partnerjev. Ene ženske, ponavadi vitke, posebej manekenke, imajo to večjo ali manjšo praznino na med stegni (mislim, da je bolje reči tako kot pa 'luknja med nogama', ker je tako bolj jasno), druge pa je nimajo. In to je vse. Meni so 'luknje' med nogama, hočem reči praznina med stegnoma na vrhu, v bližini muce, seksi. Na kratko: prav imaš in upravičeno se jeziš na neobutalce, ki so spravili skupaj to teorijo. Si ti že slišala tisto o moških »kakršen nos, takšen ponos« (večji ko je nos, večji je tič moškega)? Rodil jo je samoobrambni mehanizem moških z velikimi grdimi nosovi. Podobno kot tisto pregovorno hvaljenje majhnih tičkov »mali, ali tehničar«? Kaj pa jim, majhnim drugega preostane kot ... tehnika? Hvala za vprašanje in lep pozdrav tudi tebi!

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478