Zadovoljna.si
Varanje

Brane, pomagaj!

Zelo mi je všeč sestra moje punce. Je z mano kaj narobe?

Brane Kastelic
14. 05. 2012 15.24
0

Hej, Brane! Imam punco, ki jo imam zelo rad, ampak vse pogosteje mislim na njeno sestro, ki je zelo seksi. Star sem 17 let, moja punca 16, njena sestra 23. Kaj naj naredim? Pozdrav Tone

Varanje
VaranjeFOTO:

Hej, Tone! Nisi ne prvi ne zadnji fant, ki se je zagledal v puncino starejšo sestro, ki ima – predvidevam, ker praviš, da je zelo seksi – večje in bolj opazne obline in doline kot tvoja punca, ki je nisi opisal. In se, tudi 23-tim letom primerno, zelo verjetno bolj seksi oblači kot se tvoja šestnajstletnica. Vsi smo pri sedemnajstih radi gledali in mislili na “starejše” ženske, od puncih sester do materinih prijateljic. Jaz sem pri sedemnajstih največ mislil na svojo profesorico matematike in njeno tresočo rito, ko je pisala na tablo. Da ti ne govorim, kako velik problem sem zaradi nje pogosto imel med poukom… Verjamem ti, da imaš svojo punco zelo rad. To ni nobena ovira pri mislih na drugo, posebej pri tvojih letih. Pri sedemnajstih letih je moški morda res še fant, vendar je obenem na vrhuncu potentnosti in mu po glavi roji malo drugega kot ženske obline in seks (imam prav?), na kar ga spominja tako rekoč permanentna erekcija. Po drugi strani, Tone, pa sem pomislil na nekaj drugega: če bi bil v svojo punco zelo, zelo zaljubljen – slepo zaljubljen – potem ne bi mislil na njeno starejšo. Kaj naj narediš? Bolj pomembno je, kaj bi naredila 23-letna seksi sestra tvoje punce, če bi ji razkril, da misliš nanjo. Največja verjetnost je, da bi te odpikala, pa tudi tamale sestri povedala, naj te odpika. Možen je tudi pravljičen izid: da bi te vzela v roke in te marsi česa naučila. Misliš, da se ti izplača tvegati? Če imaš punco res zelo rad, je najbolje, da se “pomiriš” in se ji veliko več posvetiš.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj. 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368