Zadovoljna.si
Par v postelji - 6

Brane, pomagaj!

Žrebec, ki ga je punca spremenila v kobilo

Brane Kastelic
03. 08. 2015 08.17
15

Oj. Imam eno težavo in bi te prosil za nasvet. S punco sva skupaj že dobre 3 leta in imava lepo urejeno razmerje, zaljubljena še vedno kot na začetku, drug drugega dopolnjujeva na raznih področjih, si zaupava, redno seksva. Skratka, klapa vse tako kot mora. Pa vendar me je zdaj nekaj zmotilo: oba imava rada fetišistične zadeve (dominanca, bičanje, priklenjanje...) in velikokrat probava kakšno novo zadevico. Kakšne 2 meseca nazaj pa sva gledala porniče in si je zaželela preizkusiti analni seks na meni. Seveda sem se strinjal, kaj pa veš, mogoče pa bi mi tudi pasalo. Že naslednji dan je šla v erotic shop in si nabavila strap-on dildota in isti večer sva zadevo tudi sprobala na meni. Težava pa je v tem, da jaz tega nikakor nisem mogel sprejeti, ker mi enostavno ni bilo všeč, ko pa sem videl njo, kako uživa v tem in kako jo to "rajca", pa sem se nekako prisilil in tudi jaz "užival". To se je nadaljevalo kakšne 14 dni, nato pa sem začel 'glumiti' in iskati izgovore (driska, bolečine v anusu, napetost, itd...), ona pa je vedno slabe volje, ker bi pač rada to ves čas počela, jaz pa enostavno ne morem, ker tega ne prenesem. Rabim nasvet, ali ji naj povem, da ne zmorem? Strah me je njenega odziva, saj vem, da v tem analnem seksu, ki ga izvaja na meni uživa še bolj, kot v kakršen koli drugem seksu. Pomagaaaaj!

Par v postelji - 6
Par v postelji - 6FOTO: Profimedia

Oj (všeč mi je ta staroslovanski pozdrav, ki pomeni ostani mlad), Žrebec (ki se trenutno bolj počuti kot kobila)! Bolje rečeno: ojoj! Tole pa se ne utegne dobro končati. Ne samo za tvoj anus, ampak za vajino zvezo. Škoda bi bilo, glede na to, da imata po treh letih lepo in urejeno razmerje, da sta zaljubljena kot na začetku, da drug drugega dopolnujeta na raznih območjih, si zaupata in redno seksata, da bi se vajina zveza pokvarila zaradi te njene nove, če prav razumem, obsesije. Skratka, da vse klepa kot mora oziroma, da je vse klepalo kot mora (tudi vajina verzija šestdesetih odtenkov sivega) dokler ni tvoja draga punca odkrila “analni seks na tebi”, ki pa tebi žal ni zapasal. Ni ji bilo dovolj poskusiti enkrat ali dvakrat, ampak “bi zdaj to rada skos počela”. Problem imaš. Ne samo z(a)daj. Ampak tudi v prihodnosti. Kdo ve, kako dolgo bo pri tem “analnem seksu na tebi”, ki ga ti ne preneseš, uživala bolj kot v vseh drugih! Še kakšen dan? Še kakšen mesec? Še kakšno leto? Vse dokler bosta seksala?

Par v postelji - 1
Par v postelji - 1 FOTO: Profimedia

Probleme, tudi v postelji, je potrebno reševati sproti, ne pa preden se razrastejo. Prav je, da sta v seksu avanturistična, in da vedno poskusita nekaj novega, vendar je tudi prav, da novost opustita, če enemu od vaju ni do nje oziroma če je eden od vaju celo ne prenese. Napako si naredil, ko si se na začetku pretvarjal, da uživaš. Če bi ji takoj pokazal, da to ni nekaj, pri čemer uživaš, ampak prav nasprotno, zdaj ne bi imel tega problema. Ključna sestavina razmerja je tudi odkritost. Če praviš, da si zaupata, bi ji lahko in bi ji moral v lastno dobro in v dobro tvojega anusa to zaupati takoj, ne pa čez 14 dni začel glumiti in iskati izgovore. Še vedno ni prepozno.

Naslednjič, ko se bo hotela opasati z dildom ji povej, malo lepše kot si meni, da si zaradi nje in ljubezni do nje, vztrajal pri te vrste seksu, ki pa ti ni všeč in si ga ne želiš, razen morda tu in tam, da ji ustrežeš, čeprav sam nimaš nič od tega. Ne boj se njenega odziva. Če te res tako ljubi kot misliš da te, bo razumela. Poleg tega se gotovo zaveda, da bo našla bolj malo fantov, s katerimi bi se tako ujela pri ne ravno vsakdanjih seksualnih praksah kot se ujema s teboj. Mimogrede: kdo med vama je, ko gre za dominanco in ostalo, tisti, ki je dominanten, ki biča in priklenja? Če si to vedno in samo ti, je možno, da je ta “analni seks na tebi”, pri katerem te spremeni iz žrebca v kobilo, njeno neke vrste podzavestno ali zavestno povračilo, celo malo maščevanje. Malce bom razširil svojo običajno mantro: imejmo ne samo razmerja, kakršna si želimo, ampak tudi seks kakršnega si želimo, ne pa takih razmerij in takega seksa, ki si jih ne želimo. Želim vama srečno nadaljevanja in konec.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413