Obupana bralka: V 4 letih zveze mu je med seksom prišlo petkrat

Brane Kastelic
07.05.2019, 8:01
2
Brane, pozdravljen! Sem mlado dekle 23 let in s fantom sva skupaj že štiri leta. Živiva skupaj in sva pripravljena na naslednji korak – otroka. Težavo imava v tem, da je fantu v vseh štirih letih zveze med seksom prišlo vsega skupaj kakšnih petkrat. Ostale orgazme doživlja žal na samem s samozadovoljevanjem. Na začetku zveze sva se zelo trudila rešiti ta problem, vendar je sčasoma vodilo do velike razprtije med nama. Najprej sva seksala ogromno, potem sva čisto nehala, ker je bil fant psihično na psu, potem sva se znova začela truditi in veliko seksati, vendar ni bilo to to, saj sva v glavi zmeraj imela za cilj njegov orgazem, ne pa užitek seksa samega po sebi, čeprav se za moj orgazem vedno zelo potrudi. Ko sva se znašla v krizi, sva se odločila, da ne bova pustila, da pride to med naju, zato še naprej pogosto (3- do 4-krat na teden) seksava in ko se bo zgodilo, se pač bo. Vendar pa si oba zelo želiva otroka in na ta način ga bova zelo težko spočela. Ne vem več, kaj naj storim, kako naj fantu pomagam. Oblačim se v seksi perilo, včasih dodava tudi kakšne pripomočke, skratka nisva monotona. Naj ti še povem, da je imel podobne težave tudi z bivšimi puncami. Star je 31 let. Ko mu je med najinim seksom prišlo, sva bila zmeraj na dopustu, tako da predvidevam, da ima stres prste vmes (ne službeni, verjetno samozavedanje “pomanjkljive moškosti”). Kaj naj še storim, da mu pomagam? Hvala!

Moški
MoškiFOTO: iStock

Pozdravljena!

Malo kdaj me opisi različnih problemov bralk in bralcev te rubrike zmedejo. Ta me je. Sem prav razumel naslednje: tvojemu fantu je v vseh štirih letih vajine zveze med seksom s teboj prišlo samo kakšnih petkrat, ker "ostale orgazme doživlja žal na samem s samozadovoljevanjem"? In ti, kljub temu da je tvoj fant pri 31 letih zelo očitno čisto pravi masturbatorski odvisnik, ki je imel podobne težave z bivšimi puncami, želiš imeti otroka z njim? Lepo te prosim, ustavi konje. In razmisli.

Prvo, kar bi to svetoval, draga 23-letnica je, da, vsaj začasno pozabiš na to, da bi imela z njim otroka, dokler se ne normalizira. Če se lahko. Nerad govorim o tem, kaj je v seksu normalno in kaj nenormalno, ker je seks zelo osebna, subjektivna zadeva, a to, da moškemu v štirih letih zveze s partnerico pride samo "kakšnih petkrat", ker se tako veliko samozadovoljuje, res ni normalno. Posebej ob očitno seksualno zelo aktivni partnerici. Vajino spolno življenje je, milo rečeno, kaotično: enkrat ogromno, drugič sploh ne. Namesto ljubečega seksa, katerega cilj je intima, zbliževanje para in obojestransko uživanje, imata za cilj njegov orgazem.

Zdaj seksata trikrat do štirikrat na teden in mu še ni prišlo, do zdaj pa mu je v štirih letih prišlo samo, kadar sta bila na dopustu. To je kaos, draga bralka. Ti mu ne moreš pomagati. Ne s seksi perilom, ne s pripomočki. Pomagati si bo moral sam, če si lahko. Tako, da bo nehal masturbirati. Če ne more nehati, bo moral poiskati strokovno pomoč. Ker je očitno odvisnik. Stres ima prste vmes? Tako praviš. Kakšen stres? Ne službeni, verjetno samozavedanje "pomanjkljive moškosti", odgovarjaš. Pomanjkljive? Ker mu ne pride med seksom s punco? Ali gre še za kaj drugega, kar nisi omenila. Ne vem koliko masturbira, zdi pa se mi, da ogromno, če mu je v štirih letih s teboj prišlo samo "kakšnih petkrat".

Veš kaj bi morala narediti? Morala bi mu postaviti ultimat: če se ne boš pri priči nehal kar naprej samozadovoljevati, te bom zapustila. Edino tako mu lahko pomagaš. Edina alternativa je tako imenovana strokovna pomoč. Želim ti srečo, bojim pa se, da je ne boš našla ob tem moškem.

Imate vprašenje za Braneta?
Imate vprašenje za Braneta?

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Bofur
16.05.2019, 19:58:26
pač fant je gej ... in to je to. ni mu pomoči. Šalo na stran. Brane je to zasukal, da gre za problem fanta. Sigurno. A bi si marsikateri fant želel takšnega problema, saj je vse prepogosto težava ravno nasprotna torej prehitra ejakulacija, kar pomeni, da je fant končal, še preden se je partnerka dobro ogrela. Tukaj tega problema najbrž ni, potlej ... Drugače pa ... sta poskusila oralo, eden drugemu hkrati, torej položaj 69, analo, torej svet spolnosti je omejen le z domišljijo, mogoče ne bi bilo slabo, če bi si skupaj ogledala kakšen pornič ali podobno. Mogoče pa fant ni še pripravljen na otroka, ter si ga gre raje zmatrat ... Si pomislila na to ?
Nacek Pacek
10.05.2019, 20:35:50
Je pač d.kađija...