Katarina Venturini iskreno o možu in sinčku Marku

J.V.
12.05.2019, 8:49
3
Simpatična Katarina Venturini, večkratna svetovna prvakinja v standardnih in latinskoameriških plesih, v zadnjih letih navdušuje kot sodnica v priljubljenem šovu Zvezde plešejo, nas pa je zanimalo, kaj je skrivnost njenega mladostnega videza!

"Rada imam vse plese. Rada plešem klasične plese, prav tako pa se rada zavrtim v bolj živahnih, vročih ritmih, kot so salsa, cha-cha-cha, rumba, samba … Nimam najljubšega plesa. Kot sem že na začetku rekla: če imaš ob sebi pravega plesalca, je vseeno, kaj plešeš," pravi žirantka priljubljenega plesnega šova Zvezde plešejo Katarina Venturini, ki velja za eno najlepših slovenskih estradnic.

Za njeno vitko in fit telo sta seveda najbolj zaslužna ples ter zdrava in uravnotežena prehrana, pri ohranjanju mladostnega videza pa sta njeno skrivno orožje tudi njena fanta, sinček Markin soprog Damjan Kuzmič.

PREBERI ŠE
Leto, ki je za vedno zaznamovalo njuno življenje

Katarina, ki je bila državna in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih, je tekmovalni parket pred enajstimi zamenjala za učenje, odlično pa se je izkazala tudi v vlogi sodnice v priljubljenem šovu Zvezde plešejo. Kaj je simpatična Katarina razkrila v pogovoru s Tanjo Divac, pa si poglejte v videoposnetku!

PREBERI ŠE
Tina Gorenjak več let skrivala resnico o bolezni

PREBERI ŠE
Klara Lorger (Zvezde plešejo): ’Po prvi skupni noči mi je rekel, da hodi v srednjo šolo!’

Vse zamujene oddaje plesnega šova Zvezde plešejo si lahko kjer koli in kadar koli ogledate na VOYO, ki je dobil povsem novo podobo!

Katarina Venturini
Katarina VenturiniFOTO: Bor Slana

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

PALAGRUŽA
13.05.2019, 11:15:59
231
+22
KRASNA POZITIVNA OSEBA! MALO TAKŠNIH V SLOVENIJI! KATARINA JE NEKAJ NAJLEPŠEGA; KAR ČLOVEK LAHKO VIDI iIN POSLUŠA. ČISTA 5 ali 10!
Karantanija
13.05.2019, 11:08:49
242
+22
Čudovita oseba!