Rebeka Dremelj: 'Zapeti hlače in da me nič ne tišči – neprecenljivo!'

J.V.
15.05.2019, 8:06
Prepričani smo, da je med vami veliko takšnih, ki ste si na začetku januarja zadali novoletno obljubo, da boste do junija izgubili odvečne kilograme, se zdravo prehranjevali in veliko gibali. In prepričani smo, da je to uspelo le redkim, med drugim tudi Rebeki Dremelj. »3. januarja sem si zadala novoletno zaobljubo, da bom do poletja shujšala 10 kilogramov. Ne zaradi postave, ampak zaradi počutja. Zapeti hlače in da me nič ne tišči – neprecenljivo!« pravi pevka, ki se je zadnja leta posvečala materinstvu; ves prosti čas je namenjala svojima hčerkama in seveda se temu primerno tudi prehranjevala in gibala. »Potem pa sem prišla do točke, ko sem počasi začela ugotavljati, da je čas, da naredim tudi nekaj zase.« In uspelo ji je! Zdaj pa se je odločila, da o tem tudi javno spregovori ter tako do lepe postave in boljšega počutja pomaga drugim predstavnicam ženskega spola.

Verjetno ni ženske, ki si pred poletjem ne bi želela izgubiti kakšnega odvečnega kilograma. Tiste najbolj pridne so se držale novoletne zaobljube in so začele že januarja, kar pomeni, da so danes verjetno že dosegle svoj cilj in komaj čakajo, da oblečejo kopalke ter pokažejo rezultate trdega dela in vztrajnosti. Ena takšnih je tudi pevka, blogerka, influencerka, poslovna ženska in mama dveh deklic Rebeka Dremelj, ki je v štirih mesecih izgubila 10 kilogramov. »Nič ni narobe, če imaš nekaj kil preveč, je pa narobe biti zaradi tega slabe volje. In ravno iz tega zadnjega razloga, sem se odločila za projekt –10 kg,« pravi in doda: »Mnogi bodo rekli, da to pa res ni veliko! Ne, ni veliko. Ampak zame ravno dovolj. Točno toliko, kot sem potrebovala, in to brez pretiranega odrekanja. In veste kaj? Zdaj, ko pogledam nazaj, sploh nimam občutka, da je bilo vse skupaj naporno. Res je, da bo marsikdo rekel, da bi lahko te kilograme izgubila tudi v treh mesecih, vendar se nisem želela odreči – in se tudi v prihodnje ne nameravam – nekaterim razvadam. Kot je na primer čokolada.«

Naročite paket Rebeka's dream body še danes in izkoristite 50 % popusta in BREZPLAČNO dostavo
Rebeki je s pomočjo izdelkov SlimJoy uspelo ohranjati visoko motiviranost in shujšati 10 kilogramov brez pretiranega odrekanja.
Rebeki je s pomočjo izdelkov SlimJoy uspelo ohranjati visoko motiviranost in shujšati 10 kilogramov brez pretiranega odrekanja.

Rebeki je uspelo s pomočjo izdelkov SlimJoy, s katerimi si je ustvarila rutino, ki je postala njena stalnica tudi v kriznih situacijah. »Vedno jih imam pri roki, so dobrega okusa, poleg tega pa so naravnega izvora, vsebujejo učinkovine, ki so bile klinično testirane in varne ter dokazano delujejo. Konec koncev učinkovitost potrjujemo mi, zadovoljni uporabniki. In naše tehtnice.«Tudi Rebeka je v preteklosti preizkusila že tisoč in eno dieto, a je po vsaki izgubljene kilograme hitro dobila nazaj. Ker je imela tega dovolj, se je odločila, da se hujšanja tokrat loti drugače in tako, kot je treba. »Vsaj meni pa so za motivacijo izredno pomembni tudi rezultati in to, da imam nekaj, kar mi pomaga pri ovirah, na katere vedno znova naletim pri hujšanju – in vem, da imate enake izkušnje tudi vi: na prvem mestu je lakota, potem pomanjkanje časa, vmes sem utrujena od vsega, od vseh sprememb, kar naenkrat se kilogrami ustavijo in zdi se ti, da vse skupaj ne gre več nikamor. Tisto, ko si rečeš 'Pa zakaj sem se jaz v to sploh spravila' …« Vse to ji je uspelo premagati s pomočjo izdelkov iz linije SlimJOY in paket vseh štirih najnovejših izdelkov je po njenem mnenju najboljša izbira za vse, ki si želite hitrih, učinkovitih in dolgotrajnih rezultatov. »Še vedno si dovolim pregrehe, v zmernih količinah uživam ogljikove hidrate in škrob in začela sem se gibati! Vsako jutro vstanem ob 5.20 in se odpravim na Sv. Vid, hrib, ki je podoben, takole za primerjavo, ljubljanski Šmarni gori.«

"Brez AdipoSlima mi ne bi uspelo izgubiti10 kilogramov v 4 mesecih."
"Brez AdipoSlima mi ne bi uspelo izgubiti10 kilogramov v 4 mesecih."

Kako izdelki v Rebekinem paketu pospešijo hujšanje?

V paketu Rebeka's dream body boste našle malinov napitek WaterOut STRONG, ki ponuja naravno drenažo in zagotavlja najhitrejše možne rezultate, vidne že v enem tednu ter pomaga odpravljati napihnjenost in zabuhlost. Kapsule WaterOut STRONG Night skupaj z napitkom ponujajo 24-urno drenažo in pospešeno topljenje maščob podnevi in ponoči, kapsule AdipoSlim STRONG pa preprečijo povečanje maščobnih celic in pospešijo topljenje maščob ter klinično dokazano tudi ob visoko maščobni prehrani zmanjšajo trebušno maščobo do 50 %. Torej pomagajo tudi v dneh, ko se težko uprete svojim najljubšim pregreham. Paket vsebuje tudi mangov napitek BootBurn Active 1000 STRONG, ki dodatno nagradi vsak trud med vadbo, saj za 5x poveča kurjenje kalorij in še 4 ure po zaužitju ohranja povišano kurjenje kalorij. “Prav vseeno mi je, kaj si kdo misli, meni brez SlimJOY izdelkov ne bi uspelo in ne bi imela take motivacije in ne bi bila tako zagnana. Pika.”

Sponzorirana vsebina