Horoskop: 3 pari, ki se v ljubezni najbolje ujamejo

zadovoljna.si
24.05.2019, 10:25
0
V nadaljevanju si preberite, katera astrološka znamenja se na ljubezenskem področju najbolje ujamejo!

Rak in ribi

Mariskdo se sprašuje, kako lahko taki pari sploh obstanejo, saj nobeden od njiju ni najbolj praktičen. Vendar pa med njima obstaja neverjetno globoka vez, ki obema daje smisel. Rak ima v letu 2019 osebno prelomnico in prav riba je tisto znamenje, ki mu bo pri tem najlažje sledilo. Imata pa tudi to posebnost, da se na slabe dni znata potolažiti in poslušati. To pa jima bo brez dvoma odtehtalo razne praktične zaplete.

Kozorog in škorpijon

Zvezdni vplivi v letu 2019 bodo najbolj podpirali kemijo med tema dvema znamenjema. Celo tisti v dolgotrajnih zvezah se bodo lahko na novo zaljubili v »starega« partnerja!Škorpijon bo na svoje slabe dni sicer iskal samoto in zahteval mir, a praktični kozorog bo to brez težave razumel. Čas bo znal koristno uporabiti za gospodinjska opravila. Tudi svojo občasno slabo voljo bo utapljal v delu, a brez da bi iskal konflikte v zvezi.

Lev in strelec

Če lansko leto tem parom ni bilo najbolj naklonjeno, pa se bo zdaj pokazalo, da se vztrajnost izplača. Drug drugega bosta videla v novi luči in končno našla tudi pravi način, kako to lahko koristi vajini zvezi. Lepo vama bo skupaj in dobre vibracije bosta širila tudi okoli sebe. Na slabe dni pa bosta tako lev kot strelec dokaj konfliktna, zato kljub splošnemu dobremu vzdušju lahko pričakujeta tudi nekaj burnih prepirov.

Katera astrološka znamenja so si najbolj naklonjena?
Katera astrološka znamenja so si najbolj naklonjena?FOTO: iStock