HOROSKOP: Škorpijoni bodo raztreseni, biki in raki bodo cveteli

Špela Plemelj
07.04.2019, 8:49
0
Zdi se, da bodo v tednu, ki je pred nami, rojeni v znamenju bika in raka preprosto cveteli, medtem ko bo škorpijonom veliko težje. Preberite si, kaj vam napovedujejo zvezde.

Oven

Povečana dinamika in energičnost vas bosta prav izstrelila v nov dan in s to naravnanostjo boste imeli občutek, da ste neustavljivi. Dejansko vas bo tako dojemala tudi okolica. Zelo produktivni in iznajdljivi boste. Bolj previdni bodite le v prometu.

Bik

Čas bo za ljubezen in čas za razvajanje. Koliko tega si boste dovolili izkusiti? Teden bo namenjen temu, da si vzamete čas zase in poskrbite, da bodo vaše potrebe zadovoljene, četudi to pomeni, da poskrbite za svojo dobrobit in svojo vitalnost.

Dvojčka

Ne boste se čisto dobro zavedali, kaj točno je tisto, kar bi radi. V sebi boste zaznavali nekakšno hitrost in to vas bo delalo neukročene in nepredvidljive. Znali boste povedati tudi kakšno neizprosno resnico in to boste naredili brez zadrege ali sramu.

Rak

Dnevi pred vami vam bodo dali tisto energijo in podporo, s katero boste dokaj enostavno reševali svoje naloge in dolžnosti. To lahko dobro izkoristite za svojo osebno rast in dvig samopodobe. Še vedno boste imeli lepe priložnosti na poslovnem področju.

Lev

V tem tednu vas osebno čaka kar nekaj slabega vremena, kar v prenesenem pomenu pomeni več težav, celo konfliktov. Velja pa si zapomniti, da za vsakim dežjem posije sonce in to boste sami zaznali v drugi polovici tedna, ko boste dobili prijetno novico.

Devica

Morda se bo zdelo, da odhajate za vedno. Temu seveda ne bo tako, a nekaj stvari boste kljub vsemu morali razrešiti in postaviti na svoje mesto. Kljub svoji krhkosti boste našli moč, da se postavite za sebe in to bo v vas pustilo zelo dober občutek.

Tehtnica

Tokrat ne boste mogli ostati ravnodušni in neosebni. Ves ta prepih, ki se bo dogajal okrog vas, vam bo povzročal kar nekaj preglavic, zaradi česar boste težko videli prave barve. Morali boste zaupati in pričakovati najboljše. Poskrbite za svoje zdravje.

Škorpijon

Če se kam odpravljate, dobro poskrbite za svoje finance. Tudi v primeru vlaganj naj velja, da raje dvakrat preverite informacije, ki vam bodo na voljo. Zaradi vsega, kar se bo dogajalo v vašem življenju, boste delovali nekoliko raztreseno in vzkipljivo.

Strelec

Imate polno glavo misli, celo pomislekov, in na trenutke sploh ne veste, kaj bi z vsem tem. Zdelo se vam bo, da kar težko ohranjate jasnost in zbranost ob vsej poplavi informacij. Dobili boste izjemno priložnost, zato izkoristite vse, kar vam bo ponujeno.

Kozorog

Na vsakem koraku sprejemate odločitve in dajete zgled, kako je prav. V tem tednu, bi se znalo pripetiti, da bodo drugi od vas zahtevali kar preveč. Se boste temu podredili ali se uprli? V vsakem primeru bo na vas padlo veliko breme, ki mu ne boste kos.

Vodnar

Sami boste morali poskrbeti za nastalo situacijo in zaznali jo boste kot dodatno in nepotrebno breme. Okoliščine vam ne bodo dovolj naklonjene, da bi lahko res premislili o vsem tem. Zavedajte se, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha.

Ribi

Potrebujete revizijo in počitek in to si boste v tem tednu znali zagotoviti. Čeprav morda ne boste zaznali, da ste na pravi poti, vas bo življenje samo odpeljalo točno tja, kjer morate biti. To se bo poznalo v vašem dobrem počutju. Zaslužite si nagrado.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.