HOROSKOP: kozoroge čaka ljubezen, biki bodo uresničili svoje cilje

Špela Plemelj
26.05.2019, 8:20
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Ne boste mogli pobegniti vsem obveznostim, ki vas čakajo doma in v družinskem krogu. Morda boste zaradi tega začutili nekaj več napetosti ali nestrpnosti, a hitro boste našli primeren način, da zgladite nastalo situacijo in pospravite ves nered.

Bik:

Napočil bo čas, da realizirate vse svoje želje in uresničite cilje, ki ste si jih zadali. V sebi boste začutili veliko zadovoljstva in pomirjenosti. Ohranite zdrav razum in zmernost. Posebno v drugi polovici tedna boste imeli več priložnosti za veselje.

Dvojčka:

Pripravite se na teden sprememb, pomot in hitrega dogajanja. Dobro se boste počutili, a to začetno razpršenost lahko kaj hitro spremeni vaša površnost in nedoslednost. Še posebno v drugi polovici tedna bodite bolj previdni v medsebojni komunikaciji.

Rak:

Tudi vi boste več svojega časa posvetili svojemu delu. Večjih težav tokrat ne boste imeli, saj ste na veliko stvari mislili že prej. Vzemite si nekaj časa tudi zase in za stvari, ki jih radi počnete. To vam bo prineslo še več idej in dobrega počutja.

Lev:

V vas bo več veselja, lahkotnosti in želje po druženju. Imeli boste veliko idej in časa, kar lahko izkoristite za nove projekte. Kot bi zaključevali neko poglavje, se boste pripravljali na nov mesec in novo življenje. V družbi se boste odlično počutili.

Devica:

Ne boste se predali in ne boste dovolili, da bi vam deževen dan kvaril počutje. Kakšnim okoliščinam pa se vendarle ne boste mogli izogniti. Tudi vi bodite posebno previdni v pogovorih in dogovorih, saj se vam lahko pripeti kakšen večji nesporazum.

Tehtnica:

Spoznali boste, kam vas je pripeljalo vaše dosedanje delo. Veliko ste se ukvarjali z določeno zadevo, zdaj pa boste svoj vložek lahko tudi dobro unovčili. Imeli boste veliko spodbude in pomoči, kar bo v vas še dodatno dvigalo samozavest in samozaupanje.

Škorpijon:

Ugotavljali boste, ali se raje posvečati sebi ali bi vendarle morali več svoje pozornosti usmeriti v dobrobit drugih. Dilema bo hitro izginila, ko boste ugotovili, da vsakič ko se iz srca odločite za druge, s tem že pomagate sebi. Zaupajte svojemu srcu.

Strelec:

Ste že ugotovili, kaj je tisto, kar vam zapolnjuje dušo in vas radosti? Ni treba, da je to samo ena stvar ali samo en projekt. Lahko si dovolite veliko več. Tudi vi boste imeli kar nekaj priložnosti, da začnete z nekom sodelovati. Odprite se novostim.

Kozorog:

Tudi vas čakajo lepši in prijetnejši dnevi. Če si boste vzeli čas in pogledali naokoli, lahko uzrete par oči, ki so uprte v vas. To bo tisti iskren in mikaven pogled, ki vam lahko napolni srce z veseljem in ljubeznijo. Upajte si narediti ta korak naprej.

Vodnar:

V tem tednu se posvetite svojemu prostemu času. Čeprav boste vpeti v razne obveznosti in skrbi, boste najbolje naredili, če si vzamete čas zase. Ta oddih in sprostitev bo blagodejno vplivala tudi na odnose z vašimi bližnjimi. Uživajte v lepem vremenu.

Ribi:

Začetek tedna vam ne obljublja nobenih posebnosti. Bolj se veselite druge polovice tedna, ki vas zna prijetno presenetiti. Vseeno več pozornosti posvetite svoji vitalnosti in dobremu počutju, saj boste tako lažje uživali v vseh radostih, ki vam sledijo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.