HOROSKOP: levi bodo obremenjeni, strelci ostajajo zvesti sami sebi

Špela Plemelj
30.06.2019, 9:16
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Na začetku boste bolj usmerjeni v dokončevanje določenih projektov, kar vam ne bo nosilo željene potešitve. Prej obratno. Ko bodo te obveznosti za vami, boste dobili tisto pravo energijo, ki ste jo iskali. S tem zanosom vam bo teden kar prehitro minil.

Bik:

Morda boste med tistimi, ki se jim je čas nekoliko ustavil. Imeli boste kar nekaj idej, a ne boste znali izkoristiti časa in priložnosti, ki bodo pred vami. Začetek poletja vas bo prisilil, da dokončate nekatere stvari, ki ste se jih prej izogibali.

Dvojčka:

Zopet bo napočil čas, ko vam nič ne bo jasno. Zakaj se morate ukvarjati s stvarmi, ki ste jih že uspeli rešiti? Nekaj vam govori, da ste na nekaj pozabili, a ne zapravljajte preveč svojega časa za iskanje tega. Lahko si dovolite biti še bolj površni.

Rak:

Prvi teden v juliju bo za vas velika odskočna deska. Močno se boste zavedali sebe in svojih potreb. Tudi vpliv mrka vam bo prinesel nek zaključek, na katerega se pripravljate že dalj časa. Kljub vsemu to pomeni tudi, da se boste morali nečemu odreči.

Lev:

Veliko dogajanja boste zaznali, a vseeno ne boste znali izraziti vsega, kar bi si želeli. Zavedali se boste, da vsega tudi ni dobro deliti z drugimi, a to vas bo kljub vsemu spravljalo v zadrego. Tudi obveznosti vam bodo prinesle še dodatno obremenitev.

Devica:

Zaznavali boste, da nekaj ni tako, kot ste navajeni. Komunikacija z drugimi vam bo velik izziv, ki vam ne bo dal zadovoljivih odgovorov. Če boste uspeli, se odmaknite in na situacijo poglejte z drugega zornega kota. Vseeno boste deležni več kritik.

Tehtnica:

Ne bo vam mar za vremenske načrte, ampak boste zelo svobodno delali korake, ki bodo vam v največjo korist. S prestopom Venere v znamenje raka, pa se bo tudi za vas začelo drugačno obdobje. Znali boste pokazati več nežnosti, pristnosti in ranljivosti.

Škorpijon:

Tudi vas čaka kar nekaj zaključevanja, saj se pripravljate na nove projekte, ki vam bodo na začetku prinesli več izzivov, kot ste si mislili. Primorani boste pokazati več odločnosti, borbenosti in trdnosti. Komunikacija in dogovori bodo bolj zahtevni.

Strelec:

Ostajate zvesti sami sebi, kar vam bo dajalo določeno samozavest. Ste eden redkih, ki boste na vso dogajanje gledali iz tretje pozicije in se niti ne boste želeli vpletati. V teh poletnih dnevih boste bolj usmerjeni v to, kaj lahko sami naredite zase.

Kozorog:

V tem tednu boste še posebej primorani pokazati veliko trdnosti in stabilnosti. Naloga ne bo najlažja, saj boste bolj razdvojeni in težje se boste odločili h komu bi se obrnili. Področje partnerstva, zasebnega ali poslovnega, bo za vas velik preizkus.

Vodnar:

Težko boste v mirovanju, saj boste imeli veliko dolžnosti, obveznosti in najrazličnejših opravkov. Posebno v kolektivu boste zaznavali več dela, a imeli boste motivacijo, ki vas bo spodbujala še naprej. Vseeno boste v mislih imeli še neke druge stvari.

Ribi:

Oba vaša vladarja sta obrnjena retrogradno, kar vas bo še dodatno upočasnilo in vas kar nekoliko ustavljajo. Na trenutke ne boste najbolj prepričani, kaj bi radi, in to vas bo begalo. Boste pa v tem tednu imeli več časa, da se lotite stvari od prej.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.