HOROSKOP: ovni bodo našli ljubezen, ki so jo iskali

Špela Plemelj
12.05.2019, 8:29
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop.

Oven:

Pokazali boste veliko nove, sveže energije in takšno bo tudi vaše počutje. Čeprav maj še ni pokazal vseh svojih najlepših barv, boste sami naredili vse, da boste uživali in se imeli lepo. Zelo lahko se zgodi, da najdete ljubezen, ki ste jo iskali.

Bik:

V tem tednu le izkoristite podporo vseh planetov, ki se nahajajo v vašem znamenju. To bo čas, ko boste resnično lahko pokazali veliko in s podobnimi energijami nadaljevali tudi v naslednjem obdobju. Ugotovili boste, kaj pomeni ljubezen in kako jo živeti.

Dvojčka:

Ne boste pokazali veliko zanimanja za druge. Ta teden boste predvsem poskrbeli zase in za to, da se dobro počutite. Veliko boste premišljevali in si vzeli čas za razvajanje. Najbolje bo, da se lotite kakšnega praktičnega opravila, lahko tudi kuhanja.

Rak:

V vas bo več energije, ki pa se lahko manifestira tudi skozi nemir in vzkipljivost. Zavedali se boste, da je vaš izhod v delu in tega se boste tudi lotili. Skozi to boste uspeli narediti odličen načrt, ki vam bo prinašal več zadovoljstva in veselja.

Lev:

Moč, odločnost, samozavest, karizma in uspeh. To vas bo zapolnjevalo in vam dajalo energijo tudi v prihajajočem tednu. S svojimi sposobnostmi ste uspeli doseči veliko in zdaj vam preostane samo, da uživate v svojih rezultatih in opazujete dogajanje.

Devica:

Delo, delo, delo. Po svojih vzgibih in navadah se boste tudi ta teden posvetili raznim opravilom. Morda boste kljub vsemu zaznali več pasivnih in umirjenih energij, ki pa bi jih lahko usmerili v kuhanje in celo zdravljenje. Za vse boste poskrbeli.

Tehtnica:

Imeli boste veliko energije in to boste znali tudi pokazati in živeti. Zelo kreativni in funkcionalni boste, kar vas bo odpeljalo na najrazličnejša področja. Druženje in sodelovanje z drugimi vam lahko prinese še več uspeha in še več zadovoljstva.

Škorpijon:

Pokazali boste veliko iznajdljivosti. V sebi boste zaznavali tudi več nekakšnega entuziazma, ki vas bo še dodatno spodbujal in vas usmerjal v pravo smer. Blesteli boste na svoj način in s tem boste privabili v svoje življenje zelo zanimive ljudi.

Strelec:

Ne boste dovolili, da bi karkoli vplivalo na vašo odločitev. Šli boste svojo pot in to vam bo prinašalo več osebnega zadovoljstva. Pokazali boste tudi veliko izvirnosti in iskali načine, ki bodo najbolj zadovoljili vašim potrebam. Bolj uspešni boste.

Kozorog:

Imeli boste občutek, da se vse odvija po vaših pričakovanjih. Po zgledu preteklega tedna vam je marsikaj bolj jasno, četudi so bile informacije in okoliščine bolj negotove. Vedeli boste, da je pred vami še dolga pot, zato se ne boste obotavljali.

Vodnar:

Teden pred vami vam ne bo obljubljal posebnih popestritev. Zdelo se bo, kot da ste obstali na mestu brez prave ideje in zagona. Vseeno ne boste mirovali, ampak boste izkoristili vsako priložnost, ki se vam bo ponudila. Konec tedna bo več akcije.

Ribi:

V sebi boste zaznali več nemoči. Morda se pojavi upanje, ki vam bo ponujalo rešitve, a ne boste morali mimo tega, da ostajate sami s svojimi mislimi. Pokazati boste morali veliko moči in zaupanja, da boste uspeli preiti dano situacijo. Odprite se svetu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.