HOROSKOP: bike čakajo najlepši trenutki, raki bodo nezadovoljni

Špela Plemelj
14.07.2019, 9:42
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Pretekli dogodki vas ne bodo tako hitro zapustili. Vseeno bo v vas več energije in elana in s tem vam boste ohranili več veselja in dobre volje. Uživali in veselili se boste v dobri družbi, kjer lahko spoznate tudi kakšno osebo za prijetno sprostitev.

Bik:

V tem tednu boste morali bolj previdno sprejemati svoje odločitve. Čaka vas namreč nekaj najlepših trenutkov, ki pa se znajo hitro preleviti v veliko katastrofo. Četudi situacije ne bodo povezane med seboj, boste vsekakor občutili in zaživeli obe plati.

Dvojčka:

Delovali boste kot da se ne znate odločiti, da ste nekaj pozabili ali da ste si premislili glede nečesa. Vzeli si boste čas in ne bo vam mar kaj si drugi mislijo. Enostavno sledili boste svojim občutkom in to vam bo vlivalo dovolj zaupanja, da uspete.

Rak:

Iskreno rečeno, pričakovali ste nekaj povsem drugega. Ta izkušnja vam je naložila vse preveč skrbi in bremen, ki jih preprosto nobenemu ne privoščite. Težko boste pokazali zadovoljstvo, ki bi ga radi začutili. Lažje boste zadihali v drugi polovici tedna.

Lev:

Težko boste našli zaveznika, ki bi stopil na vašo stran. To vas bo spravljalo v zadrege. To bo preizkušnja za vas, da sebi dokažete kako ste močni in koliko lahko prenesete. Kljub vsemu boste opazili, da čas prinese svoje in stvari se bodo spremenile.

Devica:

Tudi vi boste imeli občutek, da vam nekaj še ostaja in niste uredili stvari kot bi jih mogli. Imeli boste več kot dovolj časa, da res premislite in ugotovite kaj je vaš resnični cilj. Ugotovili boste, da nič ni zaman in da se vse odvija kot si želite.

Tehtnica:

Bolj boste premišljevali, bolj se vam bodo odpirale in kazale nove možnosti. Res je, da se boste morali marsičemu odpovedati, a našli boste tudi nekaj izjemnih priložnosti. Vseeno bodite previdni komu zaupate, saj vas bodo nekateri zelo razočarali.

Škorpijon:

Enostavno šli boste po svoji poti. In tako tudi bo. Imeli boste dovolj energije in vneme, da si naredite čudovit in zanimiv teden. Morda vas preseneti kakšna novica, ki ne bo ravno po vašem okusu, a to boste vzeli zgolj kot eno od mnogih možnostih.

Strelec:

Tudi majhnih presenečenj se znate razveseliti. V tem tednu boste večkrat naleteli na določene signale ali informacije, ki jih sploh ne boste pričakovali. Priznati boste morali predvsem sebi, da je življenje zelo preprosto. Znali se boste imeti lepo.

Kozorog:

Zdelo se vam bo, da se stvari sploh nikamor ne premaknejo. Prej boste imeli občutek, da se vam je nabralo še več nalog in dolžnosti. Najti boste morali način, kako se soočiti z vsem, kar se vam dogaja in pri tem ohraniti mirno kri ter zbrane misli.

Vodnar:

Težko boste pokazali zadovoljstvo in veselje, saj boste imeli polno glavo skrbi. Morda boste uspeli zakriti del, a vseeno vas bo spremljal nek izraz, ki ga bo opaziti. Del teh skrbi bo povezanih prav z domačimi, ki pa jim ne bo mar za vaše pomisleke.

Ribi:

Tokrat vam bodo dnevi bolj naklonjeni. Znali si boste vzeti čas in se veseliti. Prepoznali boste tiste stvari in trenutke,  ki vam bodo prinašali več pozitivnih trenutkov in čas bo, da se tudi vi malo sprostite. Pokazali boste še več svoje edinstvenosti.