HOROSKOP: ovne čaka uspešen teden, biki bodo celili svoje rane

Špela Plemeljastrologinja
21.07.2019, 7:55
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

PREBERI ŠE
Preverite, kako na vas vpliva retrogradni Merkur

Oven:

Pokazali boste še več odločnosti in borbenosti. To vam bo dalo še dodatnih moči in energije, da boste resnično uspeli in dosegli, kar ste si zastavili. Pred vami je zelo uspešen teden, kar boste zlahka opazili. S svojo karizmo boste osvajali vse izzive.

Bik:

To kar se je zgodilo, je sodu res izbilo dno. Kaj takega si res ne boste več dovolili in izkušnja, ki je že za vami, je dober opomin, kako boste ravnali drugič. Vseeno boste potrebovali nekaj časa, da zacelite svoje rane in ta teden bo pravšnji za to.

Dvojčka:

Četudi smo v obdobju retrogradnega Merkurja, boste imeli v tem tednu več volje, kar bo vplivalo tako na vašo samozavest, kot tudi na splošno energijo. Spoznanje, ki ga boste deležni, vas bo motiviralo, da nadaljujete svojo misijo in poiščete prave ljudi.

Rak:

Močno boste čutili sebe in svoje potrebe. To vas bo motiviralo, da se ne ustavite, ampak da naredite tisto, kar morate, kar ste si zadali. Ob vseh dolžnostih, ki jih boste imeli, boste zmogli najti način, kako pri vsem tem tudi uživati in se imeti lepo.

Lev:

Tudi vas bo doletela novica povezana s financami. Vam bo to ponudilo nov začetek? Vstop Sonca v vaše znamenje, bo prav zagotovo naznanil več pozitivne in močne energije. V vas bo zažarela neka posebna karizma in to bo v vas povzdignilo samozavest.

Devica:

Zdelo se bo, kot da ste obrnili nov list. Spoznali boste, kaj vam omogoča lažje delovanje in sodelovanje. Čeprav še vedno z retrogradnim Merkurjem, boste iskali nova poznanstva in prave informacije, ki vam bodo v pomoč. Pred vami je produktiven teden.

Tehtnica:

Pokazali ste veliko požrtvovalnosti in v vsem tem času niste prejeli zasluženega spoštovanja. V življenju se je treba od kakšnih stvari tudi posloviti, saj nam to ponuja nove začetke. Sami boste zmogli najti nove načine in dosegli neverjeten sporazum.

Škorpijon:

V tem tednu boste zaznali povečane moči, sposobnosti, imeli boste več samozavesti in to vas bo odpeljalo naravnost do uspeha, ki ste ga izbrali. To boste dobro izkoristili na vašem poslovnem in kariernem področju ter s tem napolnili svojo denarnico.

Strelec:

Dobili boste pravi poriv in zagon, ki ga potrebujete. Več odločnosti, energije in dinamike vas bo spodbudilo v akcijo in to boste obrnili v svojo korist. Morda se odpravljate na zaslužen dopust ali pa boste zelo aktivno načrtovali naslednjo destinacijo.

Kozorog:

Težje si boste vzeli čas, da bi končno malo zadihali. Čutili boste težo, ki vam ne bodo dopuščala, da si vzamete trenutek, ki ga potrebujete. Zavedajte se, da ste sami kreatorji svojega časa in da lahko vsak trenutek rečete stop in naredite drugače.

Vodnar:

Še vedno vam ne bo najbolj jasno, kaj bi sploh radi. To vas bo delalo bolj raztresene in tudi bolj izgubljene. Vaša radovednost vam bo pomagala, da vsaj približno ohranite neko svojo smer. Ali je vaša odločitev pravilna, pa boste ugotovili kasneje.

Ribi:

Stopate v čas, ko boste končno lahko naredili korake in poteze, ki vas bodo podprli. Tudi sami boste zaznali več moči in samozavesti ter notranjega občutka, da delate, kar je dobro za vas. Izkoristite energije v tem tednu in se veselite svojih podvigov.

PREBERI ŠE
Preverite, kako na vas vpliva retrogradni Merkur