HOROSKOP: dvojčke bo pretresla novica, strelce čaka ljubezen

Špela Plemelj
05.05.2019, 8:33
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Vsak lonec je enkrat poln in s tem spoznanjem boste preživeli prihajajoči teden. Vseeno boste imeli še nekaj energije, s katero boste bolj zavzeto opravljali naloge. Morda vas bo presenetil kakšen nepovabljen gost, a tudi z njim boste hitro opravili.

Bik:

Začetek tedna vam bo namenil veliko preizkušnjo. To zna konkretno pretresti vaša tla pod nogami. Ne boste se dolgo zadrževali na tem terenu, četudi boste imeli občutek izgubljenosti. Od nekje bo k vam prišla prava novica, ki vam bo dala novih moči.

PREBERI ŠE
Bik: značaj, primerne službe in ljubezen

Dvojčka:

V vas bo zavel bolj miren veter, ki vam bo dal več spodbude in praktičnosti. Ko boste najmanj pričakovali, pa vas bo pretresla neka nenavadna novica, ki vam bo dala drugačen pogled. O tem boste premišljevali kar nekaj dni. Morda potrebujete prav to.

Rak:

Našli ste načine, s katerimi boste uspešno zakorakali v prihajajoči teden. V vas bo več občutka o tem, kaj resnično hočete in kako lahko to dosežete. Morda boste nekaj nesporazumov in zastojev opazili na partnerjevi strani, a vsega ne morete rešiti.

Lev:

Vstopate v obdobje, ko boste pokazali veliko svoje odločnosti, trdnosti in zanesljivosti. Kot pravi profesionalci boste nastopili in pokazali najboljše rešitve. Čas je že bil, da to naredite. Imeli boste dovolj energije, da boste uspešni v svojem delu.

Devica:

Zdelo se bo, da so se stvari pomirile in bo življenje od sedaj naprej potekalo drugače. Kmalu boste spoznali, da so se stvari spreobrnile. Postavljeni boste pred dejstvo, na katerega niste bili pripravljeni. Te zagonetke se boste lotili na svoj način.

Tehtnica:

Ta izkušnja bo močno zaznamovala tokratni teden. Težko boste sprejeli dejstvo, da vas ljudje ne sprejemajo in se ne strinjajo z vami. S svojo prodornostjo in močno voljo vam bo uspel preboj, kar vam bo zopet vlilo več volje in okrepilo optimizem.

PREBERI ŠE
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti

Škorpijon:

Še ta teden izkoristite za pridobivanje informacij in izmenjavanje mnenj. Te izkušnje vam bodo prinesle nova spoznanja, ki vam bodo vsekakor dobro koristile v prihodnje. Partnerstvo vam bo vseeno povzročalo kar nekaj težav, a boste pustili času čas.

Strelec:

Morda se tokrat bolj posvetite svoji ljubezni. Čutili boste neko posebno vznemirjenje in opaziti bo tudi iskre. Vso to poživljajočo energijo uporabite tudi v svojih kreacijah in v svojem prostem času. Vse bo na svojem mestu, in to vas bo zelo radostilo.

PREBERI ŠE
Kozorog: značaj, kompatibilna znamenja in primerni poklici

Kozorog:

Zdelo se vam bo, da ste dobili kar veliko zaušnico. Koliko časa boste še prenašali tako nizkotno stanje? Pravzaprav ne dolgo. Zasvetil bo žarek upanja in to boste zelo dobro znali izkoristiti in uporabiti v svoj prid. Vseeno zgodbe še ne bo konec.

Vodnar:

Zanimiv teden je pred vami. Težko boste ušli pred sabo, zato bodite pozorni, kaj razmišljate. Prav misli bodo tiste, ki vas bodo vodile iz neprijetnih v prijetna stanja. Boste lahko zaupali svoji intuiciji? Nekomu le zaupajte in skupaj poiščita rešitev.

PREBERI ŠE
4 znamenja, ki jih letos čakajo velike spremembe

Ribi:

Kakšnih aktivnosti se boste lotili v tem tednu? To vas bo prav poživilo in pognalo kri po telesu. Vztrajajte in zaupajte, saj boste dobili potrditev glede vaših odločitev. Tudi če bodo negativne, se zavedajte, da je to nekaj, kar ne potrebujete več.