HOROSKOP: 3 znamenja, ki so najboljši lažnivci

J.V.
09.08.2019, 7:40
2
Bodimo iskreni, vsak od nas se kdaj zlaže in pove kakšno laž, nekateri pa to počnejo zelo pogosto.

Kako pogosto se zlažete? Vsak dan, enkrat na teden, enkrat na mesec? Na to lahko vpliva tudi vaše astrološko znamenje, zlasti če ste po horoskopu eno od spodnjih treh znamenj. Ti namreč veljajo za prave mojstre laganja.

Kako pogosto se zlažete?
Kako pogosto se zlažete?FOTO: Thinkstock

PREBERI ŠE
4 znamenja, ki jih letos čakajo velike spremembe

Dvojčka

Gre za osebe, ki so pravi umetniki v komunikaciji. Svoje zgodbe zelo radi 'polepšajo' in jim dodajo tudi kaj kar se ni zgodilo, samo za to, da izpadejo bolj zanimivi.. Dvojčke je zelo težko ujeti na laži, razlog za to je tudi dejstvo, da nimajo slabe vesti glede tega. Malo laganja nikoli ne škodi, kajne? 

Lev

Levu vlada planet Sonce in predstavlja simbol ponosa in moči. Rojeni med 23. julijem in 23. avgustom so strastni in neodvisni, prav tako imajo sposobnost dobro prenašati poraze. Levi veljajo za zelo ponosne osebe, ki se naokoli sprehajajo z namišljeno krono na glavi. Zaradi tega tako kot dvojčki tudi sami zgodbam pogosto dodajajo kakšen detajl, ki jih popestri in zaradi česar izpadejo bolj zanimivi. Brez težav si v trenutku izmislijo dobre in izvirne zgodbe ter ves čas pazijo na vsak detajl svojih laži. Zaradi tega jih je zelo težko ujeti na laži in je treba njihove zgodbe poslušati z rezervo. 

PREBERI ŠE
Horoskop: 3 pari, ki se v ljubezni najbolje ujamejo

Bik

Rojeni v znamenju bika so zelo spretni pri 'navijanju' ljudi okoli svojega prsta. In če morajo za doseg tega povedati kakšno nedolžno laž, v tem ne vidijo težave. Razlog za njihove laži je ponavadi želja po pozornosti in tega, da bi bili drugim še bolj všeč.

PREBERI ŠE
HOROSKOP: dvojčke čakajo velike spremembe, biki ne bodo skrivali zadovoljstva