HOROSKOP: ovni bodo dosegli nemogoče, raki bodo polni energije

Špela Plemelj
07.06.2019, 13:10
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Marsikaj se bo zdelo neverjetno in dosegljivo, vendar sami boste dosegli nemogoče. Veliko svojih moči in naporov boste vložili v vse skupaj a na koncu se bo vse sestavilo, kot si boste želeli. Včasih je treba pokazati tudi svojo manj prijetno plat.

PREBERI ŠE
Bik: značaj, primerne službe in ljubezen

Bik:

Prestop Venere v znamenje dvojčka vam bo prineslo nekaj več razgibanosti in fleksibilnosti. To vam bo odprlo tudi nove možnosti, o katerih prej sploh niste razmišljali. To bo tudi boljši čas, da naredite finančni plan in začnete graditi nove temelje.

Dvojčka:

Porodila se vam bo prav posebna ideja, o kateri sprva ne boste želeli govoriti z nikomer. Vse kar boste želeli je mir in stabilnost, kar si boste znali z večjo gotovostjo tudi priskrbeti. Vseeno si ne boste dovolili, da bi vas kdo oviral na vaši poti.

PREBERI ŠE
Dvojček: značaj, ljubezen in življenje

Rak:

Imeli boste več kot dovolj energije in to bo opazno že na daleč. Bolj ambiciozni in zagnani boste. S temi energijami boste veliko lažje tudi dosegli vse, kar si boste zadali. Pripravljate se na veliki finale, na katerega pa bo treba še malo počakati.

Lev:

Težko boste priznali, ste tokrat izbrali napačno potezo. Ti občutki vas bodo spremljali še nekaj dni preden boste lahko normalno zadihali. Imeli boste veliko opravkov, kar vam bo pomagalo, da čim prej najdete ustrezne rešitve in zakopljete bojno sekiro.

Devica:

Čeprav bo v osnovi vladal nek mir, se boste zavedali, da je to lahko tudi obdobje pred nevihto. Ne boste se obotavljali ampak boste s svojo izredno previdnostjo iskali signale, kaj bo vaša naslednja poteza. Na partnerja se tokrat ne boste mogli zanesti.

PREBERI ŠE
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti

Tehtnica:

Imeli boste bolj lahkoten korak in to vam bo dajalo krila. Prav uživali boste v teh dneh in ne boste dovolili, da bi vam karkoli pokvarilo načrte. Pokazali boste zanimanje za teme, ki vas do sedaj niso najbolj pritegnile ali pa uživali v daljnih krajih.

Škorpijon:

Na vso moč se boste trudili in iskali načine, ki bi bili za vas najbolj primerni. Tako kot se bo od vas veliko zahtevalo, boste tudi sami veliko zahtevali od drugih. Konec tedna vam bo prinesel svoje odločilne preizkuse, ki jih boste zelo dobro opravili.

Strelec:

Ne boste želeli priznati, da je bila vaša poteza vseeno pretirana. Morda sploh ne boste uvideli, da ste na napačni poti. Težko boste ostali zvesti sami sebi v teh nestanovitnih razmerah. Ostanite previdni v tem tednu in pomembne odločitve raje preložite.

PREBERI ŠE
Ta znamenja se v postelji najbolje ujamejo!

Kozorog:

Zavedate se, da življenje ni igra in tokrat vas bo spremljala ta misel. Pokazati boste morali veliko napora in vlaganja, da boste sploh lahko pokazali svoje prave namene. Ostanite zvesti sami sebi in na ta način boste lahko zaznali več zadovoljstva.

Vodnar:

Že sam začetek tedna vam bo pokazal smer, kako bo potekal celoten teden. V vas bo prevladoval občutek, da se je nad vas zgrnilo preveč stvari, na katere niste bili pripravljeni. Ohraniti boste morali mirno kri in trezno glavo. Na svoj način boste uspešni.

Ribi:

Težko boste ostali mirni. V tem tednu boste izkušali veliko nezemeljskih stvari in vse se bo zdelo zelo neverjetno. Če boste pozorni boste spoznali, da je tam nekdo, na katerega se lahko zanesete in poiščete oporo. Včasih človek lahko verjame v čudeže.

PREBERI ŠE
Ta znamenja se v postelji najbolje ujamejo!