HOROSKOP: tehtnice bodo razočarane, škorpijonov ne bo nič ustavilo

Špela Plemelj
14.04.2019, 9:05
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Hitite po opravkih in se sploh ne zanimate, kaj bojo o tem rekli drugi. Imate začrtano pot in temu sledite z vsem svojim bistvom. Tudi ta teden vas ne čaka nič večjih presenečenj. Izkoristite to moč in energijo, dokler je Sonce še v vašem znamenju.

Bik:

Ste začeli velikopotezno, zdaj pa morate sami pospravljati za seboj? Pridejo taki dnevi, a naj vam to ne vzame voljo. Naj bo to čas, ko boste dobro premislili in si postavili nove cilje, to pa pomeni, da boste zavrgli stare. Nič naj se vam ne mudi.

Dvojčka:

Zelo dobro boste začutili spremembo, ki vam jo prinaša prestop vašega vladarja v znamenje ovna. Morda boste dobili občutek, da je bila vaša odločitev prenagla, kar vam bo vzelo nekaj volje. Vseeno se boste zavedali, da se človek na napakah uči.

Rak:

Imeli boste veliko energije. Vsem boste želeli pokazati in povedati svoja spoznanja. Veliko energije boste porabili, da boste dosegli svoj namen, zato bodite previdni, da s svojimi dejanji ne prizadenete koga. Vseeno dobro izkoristite to obdobje.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Lev:

V tem tednu izkoristite ta elan in zagnanost, saj bo s prestopom Sonca v drugo znamenje upadla tudi vaša energija. Veliko opravkov še imate in vse to boste rešili kar z lahkoto. Nekaj vas bo vseeno močno vznemirjalo in težko boste mirili svoje odzive.

Devica:

Ta sprememba je dobra za vas, četudi boste dobili občutek, da ste stopili v prevelike čevlje. Končno boste dobili energijo in pogum, ki ste ga iskali. Spremembe zahtevajo svoje in zelo verjetno je, da se boste zaradi določenega odziva počutili izdane.

Tehtnica:

Kar težko boste pozabili pretekli pripetljaj, ki je v vas pustil neko razočaranje in občutek nemoči. Močno si boste prizadevali, da bi našli pravo rešitev in pravo pot, a v tem tednu še ne boste naredili konkretnega premika. Samo uživajte v tej pomladi.

Škorpijon:

Bolj produktivni boste, saj vas ne bo nič oviralo in ne boste imeli občutka, da ne zmorete. Vse se bo uredilo kot je treba in sami boste zelo aktivno poskrbeli, da bo temu res tako. Pokazali boste veliko motivacije, ki vam bo pomagala, da boste uspešni.

Strelec:

Treba bo zavirati, upočasniti tempo in se ustaviti. Pred vami je še en teden, ko ne boste znali najbolje oceniti kje je rep in kje glava. Imeli boste veliko priložnosti in porabili boste kar preveč časa, da boste ugotovili, kaj je najboljše za vas.

Kozorog:

Nič vas ne bo ustavilo na poti, kjer ste. Trdno boste prepričani v svoj koncept in zaradi tega boste tudi zahteven sogovornik. Težko vas bo prepričati v nasprotno. Boste mogli zdržati do konca? Morda bi bilo dobro, da najdete primernega sogovornika.

Vodnar:

Ne boste si dajali dodatnih skrbi z drugo stranjo. Enostavno boste pokazali veliko samozavesti in odločnosti ter se sami lotili naloge. Zavedajte se, da s tem prevzemate tudi vso odgovornost za svoje početje. Pravega razumevanja tudi tokrat ne bo.

Ribi:

Tokrat ne bo na vas, da postavljate sodbe. Potrebovali boste odmik, ki vam bo omogočal, da dobro premislite o vsem, kar se vam dogaja. Morda vas bo zamikalo, da se sploh ne soočite z nastalo situacijo, a izid sploh ne bo tak, kot sami pričakujete.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.