HOROSKOP: Levi bodo sijali, device čakajo novi začetki

Špela Plemelj
02.09.2018, 5:41
0
Prihaja nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven

Še so pred vami preizkušnje in prav posebni izzivi. Veliko svoje moči in energije boste morali porabiti, da bi stvari vsaj približno potekale v smeri, ki ste si jo zamislili. Težje boste sodelovali z drugimi in zato boste bolj nepotrpežljivi in napeti.

Bik

Vaša želja po partnerstvu in sodelovanju je zelo velika. Četudi si nadvse želite potrditve, boste to v tem tednu težko dobili pri partnerju. Konec tedna bo še posebno napet, zato poskušajte biti previdni in svojo vztrajnost uporabite na drugačen način.

Dvojčka

Vsak naj bi najprej pometel pred svojim pragom. Tako boste tudi vi v tem tednu več pozornosti namenili domu in družini. Družina bo nekaj, kar vam bo prineslo veliko najrazličnejših nalog. Vse boste uspešno opravili. To bo dvignilo tudi vašo samozavest.

Rak

Četudi retrogradnost drugih planetov na vas nima večjega vpliva, imate sami zelo močan čut za zunanje dogajanje in odzivanje. V tem tednu se bo v vas nekaj zganilo. Veliko boste razmišljali in našli boste nov način, kar vam bo prineslo še več možnosti.

Lev

Dovolite si sijati v tem tednu. Morda se vam bo sprva zdelo, da nimate prave moči ali energije. Kot bi bili na neznanem terenu. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Pokazali boste svoje prave kvalitete in to bo tudi dvignilo vrednost v vas samih.

Devica

Nadaljujte. Četudi še nimate rešitve, boste kmalu dobili idejo in moč, da realizirate tisto, kar si želite. Ta teden vam z Mlajem v vašem znamenju res prinaša nove začetke. Imeli boste veliko novih moči in s svojo vztrajnostjo boste dosegli veliko.

Tehtnica

Kjer so ljudje, tam so odnosi. Kadar smo v odnosih je potrebna komunikacija na tak ali drugačen način. Ker pa ljudje večkrat nismo telepati, je velikokrat težko ugotoviti, kaj bo drugi rad. Tako nastanejo konflikti, ki so sestavni del sporazumevanja

Škorpijon

Težko je biti glavni in odgovorni, ko ni primernega odziva z druge strani. Ta teden boste morali pokazati, kako vešči ste v medsebojnem sodelovanju. Zdelo se bo, da nikakor ne najdete skupnega jezika z drugo stranjo. Za to boste porabili veliko energije.

Strelec

Vsaka spodbuda je dobrodošla. Tokrat se vam bo sreča nasmehnila in deležni boste veliko podpore in celo pomoči. Ima res sreča kaj pri tem? Kakorkoli že. Uživajte in se veselite vsega kar bo. Ne bo vam treba daleč, da bi dobili tisto, kar potrebujete.

Kozorog

Počasi se bo vse postavilo na svoje mesto. Četudi boste čutili večjo utrujenost in se vam bo zdelo, da ste bolj obremenjeni, ne boste odnehali ali se predali. Pravzaprav boste deležni še dodatne spodbude. Informacije, ki jih boste dobili, bodo prave.

Vodnar

Ni še konec, ne. Po vseh zapletih, ki so vam jemale moči in energijo, boste počasi lahko prestavili v višjo prestavo. Še enkrat boste dobili spodbudo Marsa v svoje znamenje in to energijo le izkoristite v svoj prid. Dobili boste neko pomembno sporočilo.

Ribi

Povečana dinamika se vam kaže na področju partnerstva. V tem tednu boste imeli veliko priložnosti za sodelovanje ali pa morda začnete novo partnerstvo. Stvari vzemite v svoje roke. Ste sposobni in veste kaj bi radi. Dobili boste pomoč in uspeh bo tu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.