HOROSKOP: vodnarje čakajo pomembne odločitve, device bodo nestrpne

Špela Plemelj
23.06.2019, 8:55
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Tudi zadnji teden v juniju bo za vas poln večjih preizkusov, ko boste le s težavo brzdali svoje vzgibe. Lekcije, ki vas čakajo, bodo seveda povezane s strpnostjo ali bolje rečeno nestrpnostjo, ki je bo v vas veliko. To zna biti za vas res velik zalogaj.

Bik:

Tudi vi boste s težavo zadrževali svoje reakcije, saj bodo vaše želje in potrebe neusklajene z realnim stanjem. Konec tedna vas čakata še neko trpko spoznanje in izkušnja. Čeprav stvar ne bo tako nedolžna, boste zmogli s svojem stilu popraviti napake.

Dvojčka:

V začetku ne boste znali pokazati veliko razumevanja in potrpljenja. To vam bo nosilo tudi veliko nemira, kar bo za vas velik izziv. Kasneje boste razumeli, da stvari sploh niso tako zapletene in spoznali boste, da ste sami gospodar svojega življenja.

Rak:

Takoj v samem začetku tedna bo v vas več pomirjenosti in složnosti. Naj vas vodijo vaši prvinski občutki in sledite svojim iskrenim željam. Imate podporo Sonca v vašem znamenju, kar bo v vas dvigalo občutek samozavedanja. Bodite odprti za nove stvari.

Lev:

Z mislimi ste že na dopustu ali pa vsaj v prijetni družbi, kjer se sproščate in uživate. V sebi boste prebudili nek spomin ali željo, ki vam bo dala veliko potrebne energije, da se premaknete z mesta in nekaj naredite. Ta poskus bo za vas velik dosežek.

Devica:

Ne boste znali izraziti svojih misli in težje boste našli skupen dogovor z drugimi. To bo v vas dvigalo več nestrpnosti in občutljivosti. Prišel bo trenutek, ko se boste zavedali, da teh stvari ne potrebujete v svojem življenju in naredili boste nekaj zase.

Tehtnica:

Dnevi za vami so vas odpeljali na poti, na katerih niste ravno dosegli svojih zastavljenih ciljev. Vaše potrebe so bile večje od tistih možnih. Teden pred vami vam prinaša še eno streznitev, ki bo zelo nepričakovana. Vseeno vas to ne bo prestrašilo.

Škorpijon:

Vaši pogoji bodo v tem tednu nekaj res izjemnega. Težje boste popuščali in s svojim pristopom naložili veliko obveznosti tudi drugim. Tudi dogovori z vami bodo nekaj nemogočega, saj ne boste popuščali pri stvareh, o katerih boste na moč prepričani.

Strelec:

Nagrade tokrat žal ne bo. Lahko boste veseli, če dobite opomin, ki vam bo prinesel še eno priložnost. Naj se vam ne mudi. Imeli boste dovolj časa, da dobro premislite o vseh okoliščinah in pogojih, ki vam bodo na voljo. Predvsem ostanite zvesti sami sebi.

Kozorog:

V tem tednu boste imeli priložnost postaviti svoje meje in tako pokazali svojemu partnerju, kaj pričakujete od njega. Tako kot boste sami zaposleni, bo veliko vaše pozornosti zahteval prav partner. Morali boste dobro premisliti, komu boste dali prednost.

Vodnar:

Tudi vi boste morali sprejeti nekaj pomembnejših odločitev, kar pa ne bo najbolj enostavna zadeva. Težko boste ohranili fokus in tako boste razpršeni na vse strani, kar vam bo oteževalo sprejemanje dokončnih odločitev. Bolj se povežite s partnerjem.

Ribi:

V tem življenju smo tukaj zato, da se učimo in živimo. Morda razmislite v tem tednu kaj je bilo v preteklih dneh za vas spodbudno in kaj ne. Človek vedno raste in se razvija. Najbolje bo, če sprejmete ta proces z vsemi svojimi napakami in uspehi.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.