Kaj vam napoveduje ljubezenski horoskop 2019?

zadovoljna.si
23.12.2018, 11:17
Kaj so vam zvezde napovedale za ljubezen v letu 2019? Kdo bo spoznal svojo sorodno dušo, koga čakajo boleča razočaranja in kdo si lahko obeta največ sladkih trenutkov v dvoje? Preverite, kaj vam napoveduje ljubezenski horoskop 2019!

OVEN: STRAST IN LJUBOSUMJE

Skozi vse leto vas bodo bolj ali manj mučila vprašanja, ali ste zagotovo prvi in najboljši v očeh svojih partnerjev, izbrancev ali simpatij. Dejanskih težav z zvestobo nimate na vidiku, tudi resne zveze se bodo obdržale. Kljub temu pa boste venomer lačni pozornosti. To bo glavni vir težav v odnosih in glavni razlog, da bo samskim težko stopiti v zveze.

Te zanima več horoskopov za Ovna? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019.

Levom bo v letu 2019 izredno težko slediti, ne glede na to, ali gre za svežo zvezo, zgolj simpatijo ali pa utrjen odnos.
Levom bo v letu 2019 izredno težko slediti, ne glede na to, ali gre za svežo zvezo, zgolj simpatijo ali pa utrjen odnos.FOTO: iStock

BIK: VESTEN, A MALENKOSTEN

Biki ste znani kot skrbni in vestni ljubezenski partnerji. A v letu 2019 vas to ne bo obvarovalo pred pritoževanjem vaših izbrank in izbrancev. Res boste precej malenkostni in z vami ne bo najlažje shajati. Samski imate na vidiku nekaj obetavnih začetkov, ne pa tudi zveze, ki bi se lahko obdržala za daljši čas.

Te zanima več horoskopov za Bika? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019.

DVOJČKA: LAHKOMISELN, A ZVEST

Čeprav leto 2019 ne bo varčevalo z novostmi, pa se bodo le v manjši meri dotikale vašega ljubezenskega življenja. Resne zveze bodo v glavnem obstale, samski pa niti ne boste zainteresirani za kaj več od bežnih romanc. Ljubezenske težave bodo v glavnem izvirale iz tega, da boste pozabljali upoštevati partnerjeve želje in potrebe.

Te zanima več horoskopov za Dvojčka? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019.

RAK: ČUSTVENA UGANKA

V ljubezenskih in življenjskih dilemah se boste zapirali vase. Pri vezanih se bo vaš partner sploh v prvi polovici leta večkrat spraševal, ali sploh še kaj čutite do njega. Čeprav bo vaša ljubezen kvečjemu le še močnejša, bo treba veliko nežnega prigovarjanja, preden boste spregovorili o tem, kar vas resnično muči. Samski boste iz podobnega razloga lomili srca, ne da bi to hoteli.

Te zanima več horoskopov za Raka? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019.

Za samske je leto 2019 eno izmed najbolj obetavnih.
Za samske je leto 2019 eno izmed najbolj obetavnih.FOTO: Pixabay

LEV: ZAHTEVEN IN VIHRAV

Levom bo v letu 2019 izredno težko slediti, ne glede na to, ali gre za svežo zvezo, zgolj simpatijo ali pa utrjen odnos. Prepiri ne bodo redki in v nekaterih primerih bo prišlo do prekinitev zvez. Tudi če boste to kasneje obžalovali, bodo ljubezenske spremembe iz leta 2019 trajne. Privlačil vas bo vaš lastni odsev v očeh drugih ljudi.

Te zanima več horoskopov za Leva? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019.

DEVICA: LJUBEČA IN SKRBNA

V celem horoskopu samskih imate prav Device največ možnosti, da v letu 2019 najdete svojo sorodno dušo in ustvarite pravljičen začetek srečne zveze. Tudi vezanim bo šlo dobro. Veliko vam bo do tega, da boste prepoznali partnerjevo razpoloženje in mu ponudili, kar bo potreboval. Le sem ter tja boste užaljeni, ko v zameno ne boste dobili tistega, kar boste pričakovali.

Te zanima več horoskopov za Devico? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019

TEHTNICA: ODMIK OD LJUBLJENE OSEBE

Samskim se v letu 2019 v ljubezni piše bolje kot vezanim. Predvsem tisti, ki živite skupaj s partnerjem, boste v polni meri opazili, da imate ravno zanj precej manj razumevanja kot za druge ljudi. Daljša kot je zveza, bolj vam bo šlo v nos, česa vsega si še vedno ni zapomnil. Samski boste morda na ta račun še naprej brez resne zveze, a tudi brez zlomljenega srca.

Te zanima več horoskopov za Tehtnico? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019

Leto 2019 prinaša nove ljubezenske zgodbe.
Leto 2019 prinaša nove ljubezenske zgodbe.FOTO: iStock

ŠKORPIJON: UŽIVANJE V DVOJE

Zgodnje poletje bo vaše najugodnejše obdobje za ljubezen. Hrepeneli boste po dvojini in marsikateri samski Škorpijon bo spoznal svojega bodočega partnerja ali partnerko v aprilu ali maju. V zadnji tretjini leta so možne močne spremembe v ljubezenskih zvezah, pa tudi v vseh drugih medosebnih odnosih.

Te zanima več horoskopov za Škorpijona? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019

STRELEC: PODPORA IN ZAVETJE

Strelci, ki ste še do nedavnega menili, da so radosti samskega življenja boljše od vsake zveze, boste pospešeno iskali svojo sorodno dušo. Zaupanje, opora in iskrenost bo tisto, kar boste iskali in tudi gojilo v svojih ljubezenskih zvezah. Čeprav vas ima horoskop za enega najbolj radoživih znamenj, boste v letu 2019 več kot vzorni ljubezenski partnerji.

Te zanima več horoskopov za Strelca? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019

KOZOROG: MEJA, PREKO KATERE NE BO ŠEL

Zasebno boste občutljivi in najmanj, kar boste vezani pričakovali od partnerja, je popolno razumevanje in podpora. Če boste konflikte reševali sproti, bo to utrdilo vašo zvezo, čeprav viharjev v letu 2019 ne bo manjkalo. Samski boste potrebovali  neomajne dokaze ljubezni, preden boste pripravljeni odpreti svoje srce.

Te zanima več horoskopov za Kozoroga? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019

VODNAR: LJUBEZEN IN DRUŽBA

Vezani boste imeli kritično obdobje za razmerja ob koncu poletja. Težko se boste sporazumeli, ne bo vam do kompromisov. Razen tega vam v ljubezni ne kaže slabo, čeprav boste ves čas želeli biti angažirani tudi na družabnem področju. Samski boste spoznali zanimive nove ljudi preko ustvarjalnih ali spiritualnih dejavnosti.

Te zanima več horoskopov za Vodnarja? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019

RIBI: PODPORA IN ZAVETJE

Za samske je leto 2019 eno izmed najbolj obetavnih. Vsekakor boste spoznali osebo, ki bo pomembno vplivala na vašo prihodnost in pri mnogih bo to kar vaš novi partner. Našli ga boste, ne da bi ga iskali, in to zunaj okvirjev običajnih ljubezenskih zgodb. Pri vezanih bo do sredine leta jasno, če je vaše ljubezensko razmerje eno od tistih, ki jih boste letos prekinili. V nevarnosti so samo res neugodna razmerja, v katerih le trpite.

Te zanima več horoskopov za Ribi? Naloži si brezplačen Kosmika Splošni horoskop 2019