Zdaj je čas, da zablestiš v novem spotu Nike Zorjan! Prijavi se!

J.V.
15.04.2019, 8:05
Energična, nasmejana in talentirana je le nekaj besed, s katerimi bi lahko opisali Niko Zorjan. 26-letna pevka, ki se je marsikdo spomni iz prve sezone šova Slovenija ima talent, v katerem je nastopila pred devetimi leti, danes velja za eno najpriljubljenejših slovenskih pevk. "Že kot majhna deklica sem vedela, da si želim postati pevka," nam je zaupala v intervjuju in dodala, da je glasbeni oder kraj, kjer zablesti. Najbolj je srečna, ko vidi svoje oboževalce, ki na ves glas prepevajo njene hite, in kmalu nas čaka nova uspešnica. To bo Nika posnela v duetu z Isaacom Palmo, za pesem pa bosta posnela tudi videospot, del katerega si lahko tudi ti.

ČAS, DA ZABLESTIŠ!

Si želiš zablesteti v novem videospotu Nike in Isaaca, pred kamerami ali za njimi? Imaš talent, vizijo, energijo, da te prava ekipa prepozna za sodelovanja tudi v ostalih projektih? Vse ideje in prijave bo ekipaČAS, DA ZABLESTIŠ, skupaj z ekipo menedžerjev in producentov, ki ustvarjajo najuspešnejše projekte v Sloveniji, pregledala in te poklicala, če jih boš prepričal z energijo, svojim zagonom in tem, kar delaš. POZOR! Morda si želiš blesteti PRED kamero kot statist, igralec v videospotu, morda prepoznajo v tebi tudi nekaj več. Morda pa želiš ustvarjati ZA kamero. Imaš ideje, kako bi bil videti videospot, bi ustvaril scenarij, bi si želel sodelovati na snemanju kot asistent, morda snemalec ali fotograf zakulisja?

ORBIT odpira možnosti, zato izpolni obrazec na dnu članka in se prijavi!

Prijave vsega, kar ponuja svet šovbiznisa, bo pregledala ekipa, ki te morda povabi k sodelovanju k novemu hitu Nike in Isaaca, ali pa dobiš priložnost tudi pozneje. Čas je, da zablestiš! Ne zamudi te priložnosti. Prijavi sebe ali prijatelja, ki ima strast do ustvarjanja na kateremkoli področju šovbiznisa.

Nika Zorjan
Nika ZorjanFOTO: Raay Production

Si kdaj pričakovala, da boš ena priljubljenejših pevk pri nas?

Od malih nog sem verjela, da bom pevka, in ko mi je po šovu Misija Evrovizija uspel ta preboj, da sem postala malenkost bolj prepoznavna, je do mene prišla teta in mi rekla: "Veš, Nika, ko si bila majhna, si vedno govorila, da boš slavna pevka, ko boš velika, in evo!" V to, da bom pevka, sem vedno tako močno verjela in v meni nikoli ni bilo niti kančka dvoma. To je le še en dokaz, da zakon privlačnosti velja in da se tisto, kar si res želiš, tudi uresniči.

Kako na tvoj uspeh in prepoznavnost gledajo doma v Prekmurju?

Moji domači so vedno vedeli, da si želim peti in nastopati. Je sicer malo drugače, ker sem velikokrat tudi na televiziji in včasih mi bližji sorodniki rečejo, da me večkrat vidijo tam kot pa v živo. (smeh) Drugače pa me vsi podpirajo. Presrečna sem, da je tako in res noro uživam v tem, kar počnem.

Verjetno težko ostaneš neprepoznavna na ulici, še posebej zaradi barve las. Ali ljudje pogosto pristopijo do tebe, te pocukajo za rokav?

Ja, to se dogaja dnevno, ampak v tem uživam. To mi nikoli ni v breme in zavedam se, da je to del posla. Vedno se postavim tudi v situacijo, ko sem bila mlajša in sem na primer oboževala Bepop in druge skupine, ki so bile takrat priljubljene. In če bi jaz takrat pristopila do Alenke ali koga drugega, ki sem ga občudovala, in mi ne bi hotel dati avtograma ali pa bi bil nesramen do mene, bi se mi porušil svet. Zato sem zelo vesela, ko kdo pristopi do mene. Najbolj so prisrčni otroci s tisto iskrico v očeh. Včasih ostanejo kar brez besed in me kar gledajo. In potem jim rečem, če bi se radi slikali. (smeh) To delam s srcem, in mislim, da se to tudi čuti.

Si se mogla na prepoznavnost navaditi? Ti je bilo na začetku čudno?

Že, ampak če sem iskrena, mi to ugaja. Rada sem v središču pozornosti, vsaj kar zadeva glasbo, in sem vesela, ko mi kdo reče, da sem carica in da rad posluša mojo glasbo. Tega si želi vsak glasbenik.

Prepoznavnost ima včasih tudi negativno plat. Kako se soočaš z negativnimi komentarji, ki so na spletu?

Ne berem jih. Ko sem začela glasbeno kariero, sem zelo rada brala mnenja drugih, ker sem si želela, da bi ljudem ugajala. A sem kmalu spoznala, da je bolje, da tega enostavno ne počnem. Pomembno je le to, da delam, kar me veseli, in dejstvo je, da bo vedno nekdo, ki mu ne bom všeč.

Največja lekcija, ki si se je v tem času naučila?

Verjetno prav to, da ni treba, da si vsem všeč in za vsako stvar reči ja. Včasih moraš premisliti, in če čutiš, da to ni zate, reči ne.

Kaj je po tvojem mnenju nujno, če nekdo želi uspeti?

Vztrajnost je zagotovo zelo pomembna. Ko si zadaš cilj, moraš pri njem vztrajati. Če si želiš postati uspešen glasbenik ali pevec, moraš za to tudi nekaj narediti. V glasbeni industriji ni vedno vse postlano z rožicami in treba je trdo delati ter verjeti vase. Če čutiš, da je to tvoje poslanstvo, moraš vse narediti za to in ne smeš ob prvem neuspehu vreči puške v koruzo.

Si kdaj razmišljala, da bi počela kaj drugega?

Ne predstavljam si življenja brez glasbe in tega, da bi pela na odru, imam pa 'rezervni' načrt. Sem namreč profesorica razrednega pouka in bi lahko učila v šoli. Tega sicer ne počnem, učim pa v Marjetkini pevski šoli. Imam svoje učence in to združujem skupaj. Pomembno mi je le to, da se vse vrti okoli glasbe in sem srečna.

Kaj od tega, kar počneš, te najbolj veseli? Nastopanje, snemanje videospotov, ustvarjanje nove glasbe ...

Najraje pojem in nastopam v živo z mojim bendom. To je res tisto, za kar živim in kar mi daje energijo. Sicer pa imajo tudi snemanja videospotov in fotoshootingi svoj čar.

ČAS, DA ZABLESTIŠ – PRIJAVI SE!

Ne izpusti edinstvene priložnosti, pusti svoje podatke prek obrazca spodaj in nam povej, na kakšen način si želiš prispevati svoj pečat k soustvarjanju videospota za nov poletni hit Nike Zorjan in Isaaca Palme.

Prijave vsega, kar ponuja svet šovbiznisa, bo pregledala ekipa in te morda povabila k sodelovanju. Čas je, da zablestiš! Ne zamudi te priložnosti! Prijavi sebe ali prijatelja, ki ima strast do ustvarjanja na katerem koli področju šovbiznisa.

Sponzorirana vsebina