Nina Ivanič: 'V svojem telesu se počutim zares dobro.'

Matej Arh
03.09.2018, 9:20
1
3. sezona serije Reka ljubezni se vrača na POP TV, mi pa smo na setu obiskali Nino Ivanič in jo vprašali, kaj počne v prostem času, kako se počuti v svojem telesu in kako dojema svoj lik v seriji.

Nina ima rada šport in razvajanja, kot so savne in masaže.
Nina ima rada šport in razvajanja, kot so savne in masaže.FOTO: Miro Majcen

Kdaj se najbolje počutite?

Ko imam mir (smeh).

To leti zdaj name (smeh)?

Ne, res, ko imam nek svoj mir, takrat se res dobro počutim.

Vas je to, da ste ženska, kdaj v življenju oviralo?

Niti slučajno!

Je pa najbrž to imelo kakšne prednosti?

To pa ja, seveda! Ženske smo šibkejši spol in številne stvari, ki so bile meni naporne, je prevzel kak moški. V času, ko sem bila jaz mlada, je bilo dosti gentlemanov. Meni je prav lepo biti ženska in se v svojem telesu počutim zares dobro.

PREBERI ŠE
Reka ljubezni: vse se bo spremenilo

Pravijo, da imajo ženske zelo dober šesti čut in razvito intuicijo. Bi rekli, da vam je to dvoje v življenju večkrat pomagalo pri sprejemanju odločitev?

Jaz zelo poslušam svojo intuicijo in ji iz leta v leto bolj sledim, nisem kaj preveč razumsko bitje. V določenih stvareh je seveda treba vklopiti razum, a po navadi me prav intuicija po pravi poti pripelje do pravega cilja.

Kako si vzamete čas zase?

Rada imam šport in sprostitev, kot so savne in tajske masaže. Kadar mi čas dopušča, me to res prenovi. Dostikrat imam sicer premalo časa, ko pa res čutim utrujenost, si vzamem ta čas zase. Sploh zadnja leta, odkar snemamo Usodno vino in Reko ljubezni, pogrešam šport v naravi, zato vsakič, ko je možno, izkoristim čas in vreme in grem ven, na Šmarno goro, tečem, kolesarim ... Sem pa zelo sproščena tudi, ko je naš režiser Nejc Levstik zadovoljen in dobre volje (smeh).

Nina v seriji Reka ljubezni upodablja lik Mojce Vesel.
Nina v seriji Reka ljubezni upodablja lik Mojce Vesel.FOTO: Damjan Žibert

PREBERI ŠE
Marijana Brecelj: 'Moja generacija se ukvarja z diagnostiko!'

Si pri delu zastavljate kakšne načrte oz. cilje?

Ne. Zagrabim, kar se mi zdi zanimivo, določenim stvarem znam reči ne in mi to tudi ne predstavlja težav. Nisem človek ciljev, ker sem že v mladosti opazila, da sem bila v te cilje preveč usmerjena, stvari pa so šle mimo. Ne pomeni, da živim brezciljno, ampak nimam nekih ostro zastavljenih ciljev. Imam pa kratkoročne cilje, dan za dnem si jih zastavljam.

Kako pred začetkom 3. sezone Reke ljubezni dojemate svoj lik Mojce Vesel v 1. in 2. sezoni?

Mojca Vesel je na nek način skrivnostna, čeprav je na začetku kazalo, da bo precej statična, razočarana gospodinja, a v resnici se v njej skriva vulkanček. Ima veliko ciljev in želja, ki jih sproti uresničuje in mislim, da se njen lik zelo zanimivo razvija. Na začetku me je že malo zaskrbelo, če bo ta Mojca vedno samo buljila v televizijo, saj ni čudno, da je depresivna, ampak ne, moj lik se je od takrat zelo spremenil.

Serija Reka ljubezni se na POP TV vrača v ponedeljek, 3. septembra, ob 20.00. Vse zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Reka ljubezni
Reka ljubezni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

skradin
04.09.2018, 10:17:42
6 0
+6
Je z b l u z e n a kot Ribička!!!