Pred 8 leti navdušila Slovenijo, takšna pa je danes!

Matej Arh
05.07.2018, 7:52
5
Komaj sedem let je imela, a si je upala stopiti na veliki oder šova Slovenija ima talent, kjer je Slovenijo očarala s svojo ljubkostjo in talentom.

Od njene zmage je minilo že osem let, a vendar je Lina Kuduzović še danes takšna, kot smo jo spoznali leta 2010: simpatična, talentirana in odločena, da uspe. 

"Trenutka, ko je mala Lina zakorala na oder talentov in zapela, nikoli ne bom pozabil. To je eden tistih nepozabnih trenutkov v življenju, ki ostanejo s teboj za vedno. Vse je opravila kot "velika". S široko odprtimi očmi, ponosno in samozavestno, brez kančka treme. Resnično me je ganila s svojim petjem. Naj sem se še tako trudil, nisem mogel premagati prihajajočih solz, ki pa se jih niti malo ne sramujem. Zdaj veliko večji Lini želim še veliko uspehov in vso srečo,"nam je svoje spomine na Linine nastope zaupal Brane Kastelic.

V rubriki #tbt (Throwback Thursday) se vsak četrtek spominjamo preteklih šovov in najbolj simpatičnih, glasnih, razvpitih in nenavadnih udeležencev.

Bližata se zadnji priložnosti, da stopiš pod žaromete in zasiješ! V Mariboru 11. avgusta v Plesni šoli Pingi, v Ljubljani pa 12. avgusta v Austria trend hotelu!

 Lina Kuduzović je dokazala, da mora biti želja vedno večja od strahu in pri rosnih sedmih letih je odnesla zmago v 1. sezoni šova Slovenija ima talent. Kako se te izkušnje spomni zdaj in kaj ji je zmaga prinesla, nam je zaupala kot tokratna gostja na rdečem stolu.

CELOTNI POGOVOR Z LINO SI POGLEJTE TUKAJ!

Presenetili smo jo z videi iz tistega časa, poleg tega pa pri njej preverili, kaj se je takrat zares dogajalo in kako se tega obdobja spominja. Zajadraj nazaj v mladost s #tbt!

Pela je rada že od malih nog.
Pela je rada že od malih nog.FOTO: Miro Majcen