16 let nazaj se je Ani Praznik spremenilo življenje

Matej Arh
25.07.2018, 18:25
2
Kako pogosto se ti zgodi, da s prijateljico sedita na kavi in obujata spomine na nekaj, zaradi česar rečeš: 'Kaj tako dolgo je že od tega?!'

Ja, čas hitro beži, spomine pa je lepo obujati, zato se bomo v novi rubriki #tbt (Throwback Thursday) tudi mi spominjali preteklih šovov in najbolj simpatičnih, glasnih, razvpitih in nenavadnih udeležencev.

Prva je na rdeči stol sedla Ana Praznik, ki jo dandanes marsikdo pozna kot voditeljico oddaje Delovna akcija, a Ana je prav na POP TV svojo zgodbo začela že pred šestnajstimi leti – davnega leta 2002, ko je bila na popolnoma prvem šovu Popstars izbrana v skupino Bepop!

PREBERI ŠE
Se še spomnite? Od tega mineva 6 let ...

PREBERI ŠE
Pred 8 leti navdušila Slovenijo, takšna pa je danes!

PREBERI ŠE
Salome: 'Kar na jok mi gre'

CELOTNI POGOVOR Z DARKOM KLEMNOM SI POGLEJTE TUKAJ>>

Darko Klemen, zmagovalec 2. sezone šova MasterChef Slovenija, že vrsto let živi v Portorožu, sicer pa prihaja iz Maribora, zato smo pri njem preverili, ali ga to, da si ga Primorci 'lastijo', kaj moti. Seveda pa je Darko obujal spomine tudi na tekmovanje, na najlepše pohvale, ki jih je prejel, seveda pa tudi na trenutke, ko mu je bilo najtežje. Vse pa je vodilo v isti cilj: k zmagi!