Maja Keuc: Takšno je njeno življenje zdaj!

Matej Arh
30.08.2018, 5:45
1
Osem let mineva, odkar je takrat 18-letna Maja Keuc stopila na avdicijski oder 1. sezone šova Slovenija ima talent. Tokrat je v studiu TBT ugotovila, da so se njene takratne želje uresničile. Oziroma jih je uresničila sama – z odločnostjo in trdim delom.

Majo Keucje Slovenija spoznala, ko se ji je kot 18-letni Štajerki zmaga v 1. sezoni šova Slovenija ima talent za las izmuznila. Lina Kuduzović je bila tista, ki je takrat slavila, a Maja ni bila razočarana. Prepoznavnost je dobro izkoristila, po šovu je že naslednje leto nastopila na Evroviziji, kjer je Slovenijo odlično zastopala, nato pa se po nadaljnjo izobrazbo preselila v Rotterdam, te dni pa glasbo ustvarja v Stockholmu, kjer živi z zaročencem.

MAJIN INTERVJU SI V CELOTI POGLEJTE TUKAJ!

Presenetili smo jo z videi iz tistega časa in preverili, kaj se je dogajalo takrat, kako je uresničila svoje načrte in kaj jo še čaka! Zajadraj v preteklost s #tbt!

PREBERI ŠE
TBT: Kaj imajo skupnega Ana Praznik, Lina Kuduzović in Chorchyp?

V studiu TBT se je tokrat spominjala svojih začetkov in ponosno ugotovila, da je svoje cilje vseeno dosegla, med drugim pa nam je zaupala, kaj morajo večer pred prvo avdicijo narediti vsi, ki so se prijavili na novo, že sedmo sezono šova Slovenija ima talent. Seveda smo se skupaj spomnili tudi njenega slavnega padca na finalnem nastopu ...

PREBERI ŠE
Pred 8 leti navdušila Slovenijo, takšna pa je danes!

Maja Keuc TBT
Maja Keuc TBTFOTO: Aljoša Kravanja

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Principat
30.08.2018, 18:11:57
12 3
+9
mijavkanje in javkanje z stokanjem