Prvi kraljevi otrok, ki bo pri 4 mesecih odšel na turnejo

J.V.
03.07.2019, 8:51
0
Princ Harry in Meghan Markle se bosta septembra odpravila na turnejo po Južni Afriki, z njima pa bo odpotoval tudi Archie Harrison. Ta bo takrat star komaj štiri mesece, s čimer bo podrl tudi svojevrsten rekord: postal bo namreč najmlajši kraljevi dojenček, ki je kdaj koli odšel na uradno kraljevo turnejo.

Meghan Marklein princ Harrysta pred osmimi tedni postala ponosna starša, kraljevo družino pa septembra že čaka prva družinska kraljeva turneja. Odpotovali bodo v Južno Afriko, ki jo je kraljevi par obiskal že na začetku njune romance leta 2017, ko sta obiskala Bocvano in tam v konzervatoriju pomagala pri delu s sloni.

PREBERI ŠE
Meghan Markle in princ Harry zamenjala že tri varuške

Z njima bo seveda odšel tudi Archie, ki bo takrat star 4 mesece in tako tudi najmlajši kraljevi dojenček, ki se je kdaj koli podal na uradno kraljevo turnejo. Medtem ko bosta Meghan in Archie ves čas v bazi v Južni Afriki, bo princ Harry obiskal Angolo, Malavi in Bocvano. Odločitev, da bo potoval samo Harry, so sprejeli, ker bi bilo potovanje v majhnem letalu za Archieja preveč naporno, poroča ITV.

PREBERI ŠE
Detajl, ki so ga vsi spregledali

Vojvoda in vojvodinja Sussekška sta sicer že najela varuško, ki jima pomaga skrbeti za njunega provorojenca, a le ob koncih tedna, in ne živi z družino v dvorcu Frogmore. Ta naj bi z njima po vsej verjetnosti odšla tudi na turnejo. 

Spomnimo, Archie je tudi prvi prestolonaslednik mešane rase britanske kraljeve družine ter prvi član kraljevega dvora z ameriškim državljanstvom, glede na to, da je Meghan še vedno ameriška državljanka. Archie je tudi prvi član britanskega kraljevega dvora, ki lahko postane tako ameriški predsednik kot kralj Anglije.

PREBERI ŠE
Meghan Markle delila novo fotografijo sinčka Archieja

Meghan Markle in princ Harry se odpravljata na turnejo v Južno Afriko.
Meghan Markle in princ Harry se odpravljata na turnejo v Južno Afriko.FOTO: Profimedia

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.