Melania od glave do pet skopirala princeso Diano

J.V.
03.06.2019, 20:56
7
Zadnji stajling prve dame Melanije Trump, je poklon pokojni princesi Diani.

Nekdanja slovenska manekenka in prva dama Melania Trumpje za obisk Buckinghamske palače izbrala eleganten kostim bele barve in bel klobuk z modro črto. Njena modna kombinacija pa je Britance takoj spomnila na enega od stajlingov pokojne prinecese Diane. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Melania je kot poklon nekdanji princesi ljudskih src izbrala kreacijo, pod katero se je podpisala modna hiša Dolce & Gabbana, ter ročno izdelan Herbe Pierre klobuk.

Princesa Diana je bil v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja poznana po tem, da je rada nosila bela krila in kraljevo modre obleke. In čeprav njuna videza nista enaka, pa je med njima kar nekaj očitnih podobnosti. Ali so te namerne ali zgolj naključne, ni znano. 

Ameriški predsedniški par je v Veliko Britanijo prispel danes, ob prihodu v kraljevo palačo pa sta ju sprejela princ Charlesin njegova soproga Camilla Parker-Bowles.Melania in Donald Trump sta kasneje uživala v zasebnem kosilu z britansko kraljico Elizabeto II ter se srečala s princem Harryjem

Med obiskom Velike Britanije pa se Donald Trump ne bo srečal z Meghan Markle. Ta v preteklosti sicer nikoli ni skrivala dejstva, da ni njegova oboževalka.

PREBERI ŠE
Bo Melaniji uspelo zasenčiti Kate?

Ameriški predsedniški par je v Veliko Britanijo prispel danes.
Ameriški predsedniški par je v Veliko Britanijo prispel danes.FOTO: AP