Po govoricah o aferi delata na njunem odnosu

J.V.
14.06.2019, 14:36
1
Kate Middleton in princ William sta se v zadnjih tednih znašla v središču pozornosti, po tem ko so se pojavila namigovanja o aferi. Princ William naj bi namreč svojo soprogo pred leti prevaral z Rose Hanbury, za kar je izvedela tudi Kate. Govorice so seveda neresnične in kraljeva družina se je odločila ukrepati po pravni poti, po zadnjih informacijah, pa naj bi iz njih prišlo tudi nekaj dobrega. Kraljevi par se je namreč odločil, da se bolj posveti njunemu zakonu.

Po poročanju številnih tujih medijev, naj bi se zaradi nedavnih govoric o aferi, Kate Middleton in princ Williamodločila bolj delati na njunem odnosu. Princ William naj bi se namreč pred leti zapletel v afero z Rose Hanbury, družinsko prijateljico in aristokratinjo, ki živi v njuni bližini. Ko je Kate za to izvedela, se je z Williamom soočila in od njega zahteva, da Rose izločijo iz družbe.

PREBERI ŠE
Tako ganjena je bila Meghan, ko je zagledala svojo poročno obleko

Vir je za Us Weekley dejal, da so Kateina glavna skrb njuni trije otroci. "Govorice o aferi so se izkazale kot dobre zanju na koncu. Kate sicer meni, da so škodljive, normalno, in sovraži misel na to, da bodo njuni otroci lahko nekoč o tem brali na spletu."

Se je pa kraljevi par zaradi njih odločil, da vzameta pod drobnogled njun odnos in se mu bolj posvetita. "Prisililo ju je, da se vsedeta in pregledata njun odnos, zaradi česar sta spoznala, da bi to morala početi pogosteje."

Kate Middleton
Kate MiddletonFOTO: Profimedia

Čeprav njuna ljubezenska zgodba zveni pravljično, pa sta imela princ William in Kate Middleton tako kot marsikateri drugi par, v svoji zvezi tudi nekaj padcev. O tem, da sta se leta 2007 razšla smo že pisali, pred kratkim pa so v javnost pricurljali tudi drugi detajli iz njegovega ljubezenskega življenja.  Preden je namreč princ William spoznal svojo sedanjo soprogo in mamo njegovih treh otrok, je njegovo srce pripadalo prijateljici iz otroštva Arabelli Musgrave

Preden se je njuna ljubezenska zgodba začela pa je bila tudi Kate v zvezi s tremi drugimi moškimi. Ne le, da so bili vsi trije zelo postavni, pa je mnoge presenetilo, da sta bila dva od njih tudi na seznamu gostov na njeni poroki s princem Williamom leta 2011.

PREBERI ŠE
Ženske se jih izogibajo, Kate pa je v njih videti zelo šik

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

hisne
16.06.2019, 12:14:26
to pa so mediji