Nečakinja princese Diane ima 32 let starejšega milijonarja

J.V.
23.05.2019, 14:40
3
Lady Kitty Spencer, 28-letna nečakinja pokojne princese Diane, je menda srečo in ljubezen našla v objemu 60-letnega poslovneža Michaela Lewisa.

Govorice, da je lady Kitty Spencer v zvezi z 32 let starešim milijonarjem Michaelom Lewisom, krožijo že nekaj časa. Ko je par pred nekaj dnevi skupaj stopil iz hotela v New Yorku in se skupaj sprehodil po newyorških ulicah, pa so vsi dvomi izginili.

Kitty seveda ni ne prva ne zadnja ženska, ki se je zapletla z več kot 30 let starejšim moškim in pomembno je le to, da je srečna. Lewisovo premoženje ocenjujejo na več kot 100 milijonov evrov, 60-letni poslovnež pa je lastnik podjetja z oblačili. 

Pred tem je bila Kitty štiri leta v zvezi z Niccolom Barattierijem di San Petro, s katerim sta se razšla pred dvema letoma. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Svetlolasa Kitty Eleonor Spencer sicer do zdaj nikoli ni izstopala, saj ni dekle, ki bi jo zanimali škandali in nočno življenje. Hči grofa Charlesa Spencerja, brata princese Diane, je odraščala v Južni Afriki in po pisanju britanskih medijev odrasla v zelo prizemljeno in nepokvarjeno mlado žensko. Grof Spencer se je skupaj z družino, Kitty ima mlajši sestri dvojčici in brata, umaknil iz Velike Britanije, saj je želel svoje otroke zaščititi pred pretiranim zanimanjem medijev.

Kittyjina starša sta se kmalu ločila, le nekaj mesecev po smrti princese Diane, potem ko so se razširile govorice, da je grof Spencer svojo ženo, manekenko Victorio Lockwood, prevaral. A njuni otroci so bili vedno dobro zaščiteni pred medijskim zanimanjem. 

S svojimi modrnimi očmi in svetlimi lasmi, je Kitty najbolj podobna svoji pokojni teti. »Joj, če to mislite, potem sem resnično srečna,« je nekoč dejala Kitty in priznala, da ima na princeso Diano le lepe spomine.

Lady Kitty Spencer
Lady Kitty SpencerFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

PolnKontejner
24.05.2019, 7:25:54
10
+1
Uradni sponzor je torej znan. Kje se lahko prijavim za serviserja? :)
komentiraj901
24.05.2019, 10:45:01
Karantanija
23.05.2019, 17:33:05
70
+7
Seveda je srečna, ko ima še enega očija, ki ima veliiiikoooo denarja!