Meghan Markle bi morala roditi pred nekaj dnevi

J.V.
01.05.2019, 9:52
1
Sussekška vojovodinja Meghan Markle nestrpno pričakuje rojstvo svojega prvorojenca, ki s svojim prihodom na svet že nekaj dni zamuja. Po poročanju tujih medijev, ji ob strani poleg princa Harryja, stojijo tudi britanska kraljica Elizabeta in njene slavne ameriške prijateljice.

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Medtem ko princ Harry in Meghan Markle nestrpno pričakujeta rojstvo njunega prvorojenca, je sussekška vojvodinja deležna podpore z vseh strani. Po poročanju ABC News, naj bi ju na njunem domu v Frogmore Cottage obiskali tako Kate Middleton kot britanska kraljica Elizabeta II.

Spomnimo, kraljevi par se je v novo opremljeni in povsem prenovljeni dom preselil v začetku novega leta, ta pa se nahaja na posestvu gradu Windsor. V njem sta seveda uredila tudi prekrasno otroško sobo.

Meghan je v zadnjih dneh veliko podpore prejela tudi od svojih slavnih ameriških prijateljic, kot je Serena Williams, v Veliko Britanijo pa je pred kratkim prispela tudi njena mama Doria Ragland, ki prav tako nestrpno pričakuje rojstvo svojega vnuka ali vnukinje.

Kensingtonska palača naj bi oznanila, ko se bodo pojavili prvi znaki poroda, medtem ko kraljevi par ne bo razkril informacij o otroku, dokler njunega rojstva ne bosta proslavila z družino in bližnjimi prijatelji. 

PREBERI ŠE
Znaki, ki namigujejo, da pričakuje dvojčka

PREBERI ŠE
Prva fotografija njunega otroka na Instagramu?

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke