Meghan Markle bo izdala lastno kolekcijo oblačil

J.V.
01.08.2019, 10:46
0
Potem ko se je preizkusila kot urednica modne Biblije Vogue, se bo Meghan Markle sedaj preizkusila tudi v vlogi modne oblikovalke. V sodelovanju z modno znamko Marks bo izdala lastno kolekcijo oblačil.

Meghan Markle se je morda morala posloviti od svoje igralske kariere v Hollywoodu, kar pa ne pomeni, da bo opravljanje kraljevih dolžnosti sedaj njeno edino poslanstvo. Po tem, ko je zadnjih sedem mesecev pomagala ustvarjati septembrsko izdajo revije Vogue, si je sedaj zadala še en izziv. Preizkusila se bo namreč kot modna oblikovalka in v sodelovanju z modno znamko Marks & Spencer lansirala lastno kolekcijo oblačil, vse prihodke od prodanih modnih kosov pa bo namenila dobrodelni organizaciji Smart Work.

PREBERI ŠE
Meghan Markle ponovno tarča kritik

Gre za organizacijo, ki pomaga brezposelnim ženskam, da se ponovno postavijo na svoje noge. Vojvodinja Sussexa se je med drugim povezala tudi z modnimi hišami, kot so John Lewis in partnerji, Jigsaw in modno oblikovalka Misho Nonoo, ki je obene tudi njena dobra prijateljica in oseba, ki jo je predstavila princu Harryju. 

Kolekcijo naj bi izdala proti koncu leta in za vsak prodan modni kos, bo eden doniran v dobrodelene namene. "To nam dopušča, da postanem del zgodbe drugih in nas spomni na to, da smo v tem skupaj," je dejala Meghan, ki slovi kot modna ikona. Glede na to, da so vsa oblačila, v katerih se pojavi v hipu razprodana, smo prepričani, da bo šla njena kolekcija za med. "Ne gre le za doniranje oblaćil," je dejala in dodala: "To je pravzaprav sodelovanje v zgodbah o uspehu drugih žensk."

PREBERI ŠE
Meghan Markle blestela v Guccijevi obleki

Meghan bo postala modna oblikovalka.
Meghan bo postala modna oblikovalka.FOTO: Profimedia