Meghan Markle delila novo fotografijo sinčka Archieja

J.V.
12.05.2019, 17:27
1
V Ameriki je ta vikend posvečen praznovanju materinskega dne, v znak katerega, je sussekška vojvoodinja Meghan Markle objavila novo fotografijo nekaj dni starega sina.

Novopečena mamica Meghan Markle praznuje svoj prvi materinski dan, ki ga je obeležila z objavo fotografijo sinovih nogic, pod njo pa delila ganljiv zapis: "Poklanjam se vsem materam – ki so to bile, so, in vsem tistim, ki smo jih izgubili. Častimo in praznujemo vse vas. Za vojvodinjo je to prvi materinski dan. Moja mati je bila moj prva domovina; prvi kraj, v katerem sem živela."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Fotografija je velik poklon pokojni princesi Diani, saj so na njen vidne spominčice. Te so bile namreč Dianine najljubše. Princ Harryje nekaj dni po rojstvu sina Archiejadejal, da mu je še vedno težko in da ne mine da, ko ne bi pogrešal svoje mame. 

"Rekel je, da pogreša svojo mamo kot, da bi pogrešal neki občutek varnosti, ki ga kot sin potrebuješ in ki izgine, ko izgubiš mamo,"je za People povedal Dennis van der Stroon, ki se je pogovarjal s Harryjem."Dejal je, da spozna veliko ljudi pri svojem delu, ki so izgubili svojo mamo, očeta, brata, sestro in druge sorodnike, in ko sliši njihove zgodbe, kot je slišal mojo, se ne počuti več tako sam.

PREBERI ŠE
Prvi kraljevi otrok, ki je mešane rase in ima dvojno državljanstvo

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Anica Hafner
13.05.2019, 10:49:09
Za nas so dobre le kraljeve nogice.