Zaradi varnosti sta bila prisiljena zapustiti njun dom

J.V.
16.05.2019, 15:14
1
Princ Harry in Meghan Markle sta bila prisiljena zapustiti njuno domovanje, potem ko so mediji objavili fotografije njunega doma in s tem ogrozili njuno varnost.

Januarja letos je Splash News poslal helikopter, ki je med preletavanjem doma kraljevega para posnel fotografije, ki so posegle v njuno zasebnost. Na fotografijah se je videlo v njuno jedilnico in spalnico, zaradi česar sta bila Meghan Markle in princ Harry primorana zapustiti domovanje, saj jima to ni več nudilo osebne varnosti.

PREBERI ŠE
Meghan Markle delila novo fotografijo sinčka Archieja

To je potrdila tudi Buckinghamska palača in sporočila, da je princ Harry sprejel opravičilo agencije. Fotografije so objavili številni britanski mediji, med drugim tudi časnik The Times. "Objava fotografij je resno ogrozila varnost vojovode in doma do te mere, da na posestvu ne more več živeti," je v sporočilu javnosti zapisala palača. "Vojvoda Sussexa sprejema in pozdravlja uradno sporočilo od Slash News in fotografske agencije," še poroča CNN.

Agencija se zaveda napake, ki so jo naredili s posegom v njuno zasebnost in varnost, ter se za svoje dejanje oprošča."Opravičujemo se vojvodi in vojvodinji Sussexa za stisko, ki smo jima jo povzročili."

PREBERI ŠE
Prvi kraljevi otrok, ki je mešane rase in ima dvojno državljanstvo

Kraljevi par, ki se je v začetku tega leta preselil v palačo Frogmore v bližini Londona, je britanske medije večkrat prosil za zasebnost, ki jima je sedaj, ko sta postala starša, še toliko pomembnejša. 

Poglejte, kako je videti novi dom Harryja in Meghan

Zaradi posega v zasebnost sta morala dom zapustiti.
Zaradi posega v zasebnost sta morala dom zapustiti.FOTO: Profimedia

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

MajaZmaja007
16.05.2019, 16:19:49
121
+11
Da je nekdo tako podel, tako primitiven, da gre snemat jedilnico in spalnico nekoga ... Katastrofa.