Meghan Markle in princ Harry prvič pokazala sina

J.V.
08.05.2019, 13:46
1
Princ Harry in Meghan Markle sta se pred dvema dnevoma v jutranjih urah razveselila zdravega fantka, danes pa je kraljeva družina prvič stopila pred medije.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Medtem ko jeprinc Harry nekaj ur po porodu že dal prvo izjavo kot novopečeni očka, se je Meghan Markle odločila, da bo pred kamere in fotografske objektive skupaj z njunim prvorojencem stopila dva dni po porodu. Tako smo danes lahko končno prvič videli kraljevo družino. 

"Čarobno je, res je super. Imam dva najboljša fanta na svetu, zaradi česar sem zelo srečna," je dejala Meghan in dodala, "je zelo miren." Harry pa se je nato pošalil: "Ne vem, po kom ima to." Glede tega, komu je podoben, pravita, da se še nista odločila, saj se njegov videz spreminja z vsakim dnem. 

PREBERI ŠE
Je Kate razkrila preveč informacij o otroku?

"Starševstvo je čudovito. Minila sta komaj dva dneva in pol, a sva res vesela, da imava najino štručko veselja," je dejal Harry. 

Njun sin se je rodil brez naziva, kakšnega bo imel, bo odločila njegova prababica, britanska kraljica Elizabeta II. Njegovi starši, Meghan in Harry, se trenutno ponašajo z nazivom vojvodinja Sussekška in vojvoda Sussekški, ki so ju od kraljice prejeli, ko so se 19. maja lani poročili. Naziv je odvisen od kraljice, saj bi bila Meghan, če bi Elizabeta II. tako želela, preprosto oklicana in predstavljena kot žena Harryja, valižanskega princa.

Po trenutnih zakonih kraljeve družine naj bi deček postal grof (earl). Okostenela pravila prav tako narekujejo, da naj bi po očetu podedoval naziv vojvode.

PREBERI ŠE
Prvi kraljevi otrok, ki je mešane rase in ima dvojno državljanstvo

Meghan, Harry, mali princ
Meghan, Harry, mali princFOTO: AP

Harry in Meghan
Harry in MeghanFOTO: AP

Meghan, Harry, mali princ
Meghan, Harry, mali princFOTO: AP

Na Bibaleze.si so se pozanimali, kdaj naredijo starši prvo otrokovo fotografijo, ali so selfiji v porodni sobi še popularni, kakšne fotografije spodrivajo priljubljenost studijskih fotografij. Kaj so ugotovili, si preberite TUKAJ. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Uporabnik-1452211
08.05.2019, 14:48:43
10
+1
Čestitke in Nini tudi.