Prva fotografija njunega otroka na Instagramu?

J.V.
27.04.2019, 15:24
0
Tim Rooke že 25 let deluje kot uradni fotograf britanske kraljeve družine in v teh dveh desetletjih je dobro spoznal vse člane kraljevega dvora in z njimi prepotoval več kot 110 držav. Ker zelo dobro pozna njihovo zgodovino in tradicije, ima tudi dober vpogled v to, kaj lahko pričakujemo ob rojstvu prvorojenca princa Harryja in sussekške vojvodinje Meghan Markle.

Meghan Markle in princ Harry
Meghan Markle in princ HarryFOTO: Profimedia

"Princ Harry ve, kdo sem in me zaradi mojega vzdevka na Twitterju kliče Rookie,"pravi uradni kraljevi fotograf Tim Rooke in priznava, da v vseh dveh desetletjih ni videl toliko naklonjenosti med članoma kraljevega dvora. "V primerjavi s Kate in Williamom si v javnosti izkazujeta veliko več naklonjenosti."

Na spletni strani Goodhousekeeping pišejo, da je Rooke opazil tudi nekaj zelo posebnega med fotografiranjemprinca Harryja in sussekške vojvodinje Meghan Markle. "Med nedavnim obiskom Severne Irske s Harryjem in Meghan je bilo zelo težko, da ne bi opazil, koliko časa mu je zaljubljeno zrla v oči."

In kdaj po njegovem mnenju lahko pričakujemo prve fotografije njunega prvorojenca? 

Znano je, da je kraljevi par pred kratkim oznanil, da se bosta prvega otroka razveselila v zasebnosti in veselo novico z javnostjo delila šele po tem, ko bosta proslavila v krogu družine. S tem sta se oddaljila od tradicije, ki sta se je pri rojstvu svojih treh otrok držala Katein William

PREBERI ŠE
Znaki, ki namigujejo, da pričakuje dvojčka

Meghan Markle in princ Harry
Meghan Markle in princ HarryFOTO: Profimedia

"Pravkar sta odprla svoj profil na Instagramu in mislim, da bosta prvo fotografijo objavila na Instagramu," pravi Rooke, ki meni, da se zna kraljevi par odločiti tudi za uradno fotografiranje, kot sta to naredila ob oznanitvi zaroke. In čeprav bi tudi sam, tako kot preostali svet, z veseljem videl družino kmalu po rojstvu otroka, razume, zakaj sta se tako odločila. "Čeprav je morda marsikoga razočaralo, da ne bomo zabeležili predstavitve dojenčka Sussexa svetu, pa je povsem razumljivo. Če je prav za družino, potem je to nekaj, kar morajo narediti."

PREBERI ŠE
Je Meghan Markle res že rodila?

Je to dokaz, da Meghan še ni rodila?

V zadnjih dneh so mnogi mediji poročali, da obstaja velika možnost, da je Meghan že rodila, z nedavno objavo na Instagramu pa sedaj mnogi verjamejo, da se to še ni zgodilo. Kraljevi par je namreč princu Louisu za njegov prvi rojstni dan čestital z objavo na družbenem omrežju. Pod fotografijo, ki so jo objavili na profilu Kensington Royal, sta zapisala: "Vse najboljše Louis! Pošiljava ti veliko ljubezni!"

Sporočilo sta zapisala v dvojini in ne množini, kot bi verjetno storila, če bi se njuna družina že povečala.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.