Se bosta zaradi otroka umaknila od kraljevega življenja?

J.V.
04.05.2019, 12:57
0
Meghan Markle in princ Harry se bosta umaknila od kraljevega življenja, da bi otroku omogočila kar se da normalno življenje, pravi nekdanji kraljevi služabnik Robert Jobson.

Medtem koMeghan Markle in princ Harryodštevata ure do rojstva njunega prvorojenca, se mnogi sprašujejo, kakšno življenje bo imel njun otrok znotraj britanskega kraljevega dvora, glede na to, da je sedmi v vrsti za prestol in krone ne bo nikoli nosil. Čeprav obstaja velika verjetnost, da mu bo britanska kraljica Elizabeta II. podelila kraljevi naziv, ki mu z rojstvom sicer ne pripada, pa nekdanji kraljevi butler meni, da bi ga znala vojvoda in vojvodinja Sussexa zavrniti. 

PREBERI ŠE
Kakšen priimek bo imel njun otrok?

Jobson verjame, da bi se znala Meghan in Harry in umakniti stran od kraljevega življenja. Tako bi namreč otroku omogočila kar se da normalno življenje in možnost, da si sam izbere svojo pot. Za spletno stran Yahoo je dejal: "Otrok ne bo kralj ali kraljica, zelo malo verjetno je, da bi se to zgodilo. Morda celo ne bo imel kraljeve vloge. Vem, da se trenutno odločajo za naziv in lahko se odločijo, da ne bo imel naziva princa ali princese."

PREBERI ŠE
Njun otrok ne bo princ ali princesa. To je razlog, zakaj!

"Meghan in Harry se lahko v prihajajočih desetih letih, ko bo pozornost usmerjena na cambriške otroke, odločita za umik in ustalitev na zahodni obali stran od vsega tega." Pravi, da je princ Harry zelo svobodnega duha in da je povsem razumljivo, da bi si tudi za svoje otroke želel svobodno življenje, poroča Express.

Buckinghamska plača je sicer zanikala govorice, da naj bi Meghan že rodila in dejala, da bodo sporočili, ko se bo otrok rodil. 

PREBERI ŠE
Prva fotografija njunega otroka na Instagramu?

Princ Harry in Meghan Markle
Princ Harry in Meghan MarkleFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.