Meghan Markle osupnila v najlepši obleki do sedaj

J.V.
26.10.2018, 13:45
0
Meghan Markle in princ Harry sta se udeležila svečane podelitve nagrad, ki se je odvijala v Sydneyju in na kateri je vojvodinja Susseksška vse pustila odprtih ust. V prekrasni večerni kreaciji modne hiše Oscar de la Renta je bila namreč osupljiva!

Za svečano podelitev nagrad, ki se je sinoči odvijala v Sydneyju, je noseča Meghan Markle izbrala dih jemajočo kreacijo Oscarja de la Rente, zaradi katere so bile v njo uprte vse oči.

Kraljevi par je imel čast podeliti eno od nagrad, modni strokovnjaki pa se strinjajo, da si nagrado večera zasluži Meghan. Pika na i celotnemu stajlingu je bil diamantni nakit francoske oblikovalke Sarah Esmoingt in črni salonarji Aquazzura. 

PREBERI ŠE
Napaka, ki jo je opazil malokdo!

Meghan je na njeni prvi turneji vsekakor uspelo navdušiti s kar nekaj modnimi presenečenji in priznati moramo, da komaj čakamo, da vidimo, s čim nas bo še presenetila v prihodnosti. Glede na to, da je njen nosečniški trebušček iz dneva v dan večji, bo morala temu prilagoditi tudi oblačila, ki bodo zagotovo po najnovejših trendih. 

Nosila je kreacijo modne hiše Oscar de la Renta.
Nosila je kreacijo modne hiše Oscar de la Renta.FOTO: Profimedia

Zaradi obleke so bile v njo uprte vse oči.
Zaradi obleke so bile v njo uprte vse oči.FOTO: Profimedia

Izbrala je klasične salonarje Aquazzura.
Izbrala je klasične salonarje Aquazzura.FOTO: Profimedia

Meghan je ta večer podelila eno od nagrad.
Meghan je ta večer podelila eno od nagrad.FOTO: Profimedia