Sijoča Meghan Markle spet v javnosti!

J.V.
08.06.2019, 12:26
1
Meghan Markle in princ Harry sta malega Archieja Harrisona za nekaj ur prepustila v varstvu varušk in se udeležila kraljevega dogodka Tropping the colour.

Čeprav je sussekška vojvodinja Meghan Markle trenutno še vedno na porodniški, je novopečena mamica naredila izjemo in se udeležila vsakoletnega kraljevega dogodka Trooping the colour. Z udeležbo na enem izmed največjih kraljevih dogodkov, je vojvodinja marsikoga presenetila, vsi pa se strinjajo, da je videti čudovito.

PREBERI ŠE
'Meghan Markle zapušča Veliko Britanijo'

Dogodek, ki je posvečen praznovanju kraljičinega 'uradnega' rojstnega dne (ima namreč kar dva), vključuje vojaško parado, kraljevo procesijo kočij, prelet z letalom, na njem pa se združi tudi vsa kraljeva družina. Gre torej za zelo poseben dogodek, zato ni prav nič presenetljivega, da se ga je udeležila tudi Meghan.

To je za njo sicer drugi dogodek, saj se ga je lani udeležila prvič. Samo en mesec po tem, ko sta se s princem Harryjem poročila. To je prvič, da smo videli Meghan v javnosti odkar sta s Harryjem stopila pred kamere in svetu predstavila sina. Tokrat so ga čuvale varuške.

V zadnjih dneh so sicer pričele krožiti govorice, da naj bi se kraljeva družina nameravala preseliti v Ameriko. Tako bi bila Meghan ponovno vližje družini in prijateljem, stopila pa bi se tudi iz sence Kate Middleton.

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia